Mansory vrea sa-ti transforme Range-ul intr-o limuzina cu perete despartitor

Mansory vrea sa-ti transforme Range-ul intr-o limuzina cu perete despartitor
  • Cel mai nou proiect marca Mansory are la baza un Range Rover Autobiography
  • Modelul britanic de lux s-a ales la exterior cu o caroserie in doua culori, elemente din carbon si jante pe 22 inch
  • Interiorul ne intampina cu piele, carouri si carbon, plus un pereche despartitor
Distribuie pe Facebook

Inainte ca Bentley sa lanseze modelul Bentayga, Range-ul Autobiography era cel mai luxos SUV pe care banii il puteau cumpara.

Dar cele patru scaune individuale despartite de o consola ce se intinde de-a lungul intregului cockpit - si livrate alaturi de toate dotarile de top pe care poti sa ti le inchipui in acest moment, nu au fost suficiente pentru a-i convinge si pe cei de la Mansory ca modelul britanic nu mai are nevoie de nici un fel de imbunatatire.

Asa ca specialistii celebrei companii de tuning au luat la modificat primul exemplar pe care l-au intalnit in cale, i-au dat o vopsea in doua culori contrastante si i-au montat numeroase elemente aerodinamice din fibra de carbon. Plus o pereche de jante din aliaj de dimensiuni mai mult decat generoase.

Range Rover Autobiography by MansoryRange Rover Autobiography by Mansory

Range Rover Autobiography by Mansory

A venit apoi randul compartimentului motor, cei 510 cai putere pe care V8-ul de cinci litri prezent la datorie ii pune la dispozitia tuturor celor patru roti transformandu-se in 570 CP. In 570 CP numai buni pentru ca timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h sa coboare la 4.6 secunde, mai exact.

In ciuda tuturor modificarilor enumerate insa pana acum, principala surpriza o regasim la nivel de interior, acolo unde Range-ul Autobiography ajuns in mainile celor de la Mansory ne intampina acum cu un perete despartitor, a la Maybach 62S, ce separa soferul de VIP-urile de pe locurile spate.

Fireste, specialistii celebrei companii de tuning nu s-au multumit doar cu atat, lista cu ingrediente magice continuand cu insertiile de piele fina - oferite partial alaturi de cusaturi realizate sub forma de carouri, ce imbraca inclusiv portbagajul. Nu lipsesc, de asemenea, nici ornamentele din fibra de carbon, care pot fi servite in compania unor accente de alcantara pentru un plus de sportivitate.

Range Rover Autobiography by Mansory

Range Rover Autobiography by Mansory

Range Rover Autobiography by Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Range Rover Autobiography by Mansory
mai multe