Masina asta iti va face pielea de gaina. Dominic Toretto ar da orice ca sa o poata conduce

Masina asta iti va face pielea de gaina. Dominic Toretto ar da orice ca sa o poata conduce
  • Masina asta iti va face pielea de gaina
  • Dominic Toretto ar da orice ca sa o poata conduce
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un propulsor cu opt cilindri in V si o capacitate de 6.2 litri. Proiectat special pentru a livra rotilor de pe spate undeva in jurul a 840 de cai putere si 1.044 de Newton-Metri.

Se remarca numaidecat prin caroseria realizata din fibra de carbon, multiple priviri urmand sa atraga insa si jantele supradimensionate din aliaj - insotite de un design compus din cinci spite duble. Oferit in schimbul unei sume de aproape 250.000 de dolari, acelasi Dodge Challenger SRT Demon de la Speedkore se mai poate lauda, la nivelul departamentului exterior, si cu o evacuare dubla, plus etriere finisate intr-o nuanta contrastanta de rosu, pe cand lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o tapiterie de culoare neagra - realizata, partial, din Alcantara.

Dodge Challenger SRT Demon de vanzare

Dodge Challenger SRT Demon de vanzare

Dodge Challenger SRT Demon de vanzare

Odata ajunsi in cabina, viitorii pasageri vor mai descoperi - de asemenea, si accente de piele, cusaturi albe, un display central de dimensiuni generoase. Nu lipsesc din peisaj - ba dimpotriva, nici scaunele sport, sculptate atent, volanul multifunctional, acompaniat de padele pentru schimbarea treptelor de viteza sau, presupunand ca mai era cumva necesara o astfel de mentiune, instalatie de climatizare automata.

Disponibila in schimbul unei sume de circa 249.900 de dolari. dupa cum precizam, de altfel, si anterior, reteta caracteristica aceluiasi Dodge Challenger SRT Demon de la Speedkore pluseaza cu o unitate V8 de 6.2 litri - condimentata cu un compresor mecanic pentru un total de circa 840 CP. Impresionanta fisa cu specificatii de ordin tehnic continua - mai mult ori mai putin surprinzator, cu un cuplu de 1.044 Nm, de unde si un sprint de la 0 la 96 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in numai 2.3 secunde, anunta compania producatoare la momentul lansarii oficiale.

Dodge Challenger SRT Demon de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Dodge Challenger SRT Demon de vanzare
mai multe