Masina care a impartit internetul in doua. Motorul original a fost inlocuit cu unul de 2.5 ori mai mic

Masina care a impartit internetul in doua. Motorul original a fost inlocuit cu unul de 2.5 ori mai mic
  • Masina care a impartit internetul in doua
  • Motorul original a fost inlocuit cu unul de 2.5 ori mai mic
Distribuie pe Facebook

Odata finalizata, respectiva creatie ar urma sa livreze - exclusiv rotilor de pe puntea spate, undeva in jurul a 900 de cai.

Lansata pe piata in urma cu aproximativ 17 ani si produsa - in serie, pana in 2013, vechea generatie C6 a legendarului Chevrolet Corvette a reusit sa impresioneze o lume intreaga. In special prin capacitatea cilindrica a propulsorului de sub capota.

De cealalta parte, puterea maxima de 400 de cai - insuficienta pentru o motorizare de 6.0 litri, fie ea si aspirata, a starnit numeroase controverse.

Vestea buna? O companie de peste Ocean, pe nume Unruly Motorsports, lucreaza - zilele acestea, la un Chevrolet Corvette C6 capabil sa rivalizeze cu cele mai potente masini de pe strazi, potrivit primelor informatii si detalii oferite publicului larg.

Intr-o alta ordine idei, respectiva creatie se va bucura - odata finalizata, de o putere maxima de 900 de cai, livrata exclusiv rotilor de pe puntea spate.

Sursa de provenienta a valorii mentionate anterior? O unitate de 2.5 ori mai mica - dupa cum precizam si anterior, urmatorul Chevrolet Corvette din vechea generatie C6 renunand la vechiul V8 de 6.0 litri pentru un 2.4 cu patru cilindri in dotare.

Este vorba - mai exact, despre un motor Honda K24, echipat cu o turbina uriasa si cu interne forjate pentru a produce puterea maxima de 900 de cai.

Construita special pentru competitiile de drag, aceeasi masina a americanilor de la Unruly Motorsports mai gazduieste - pe lista ciudateniilor, si o transmisie automata Powerglide cu doua trepte de viteza. Potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Ianuarie 2022