Masina care imparte fanii Mercedes in doua tabere

  • Noul Carlsson Diospyros, prezentat oficial
  • Un exterior atipic, cu o culoare neobisnuita de verde
  • 550 de cai putere dintr-un V8 bi-turbo
Distribuie pe Facebook

Bazata pe versiunea decapotabila a limuzinei S-Class si botezata Diospyros, cea mai noua creatie a germanilor de la Carlsson a reusit sa starneasca numeroase controverse printre simpatizantii marcii auto din Stuttgart.

Intrata in ultima vreme intr-un con de umbra, compania Carlsson revine zilele acestea pe scena tuningului mare alaturi de o creatie care porneste de la versiunea cu plafon retractabil a limuzinei S-Class.

Denumita Diospyros dupa abanosul vest african - care se regaseste intr-o proportie covarsitoare la nivel de interior, respectiva decapotabila germana de lux iese in evidenta in special prin culoarea atipica a caroseriei.

Vorbim, mai exact, despre o nuanta pe nume Carlsson Heritage Green, combinata de specialistii celebrei companii de tuning cu un set de jante... capabile sa starneasca la randul lor numeroase controverse.

Mercedes S-Class Cabriolet de la Carlsson

Mercedes S-Class Cabriolet de la Carlsson

Cat despre cabina Mercedes-ului S-Class Cabrio transformat in Diospyros, ornamentele din lemn masiv anterior mentionante sunt livrate in compania unor insetii de piele nappa in finisarea Vintage Cognac.

Acestea nu sunt insa singurele modificari suferite de versiunea cu plafon retractabil a limuzinei S-Class, respectiva decapotabila germana de lux primind totodata si un boost serios de cuplu si putere.

Scurt si direct la subiect, motorul cu opt cilindri al versiunii Mercedes S500 Cabriolet dezvolta acum un total de 550 CP si 800 Nm, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in mai putin de 4.6 secunde.

Tinand cont de toate aceste imbunatatiri, oficialii Carlsson s-au considerat indreptatiti sa ceara pe noul lor Diospyros un minimum de 214.000 de euro - pret net, care nu include niciun fel de taxa sau impozit.

Opteaza pentru varianta de top si vei plati pe creatia celebrei companii germane de tuning undeva in jurul a 336.000 de euro (cu tot cu TVA, de-aceasta data) sau cam cat vrea Mercedes pe modelul Maybach S650.

Mercedes S-Class Cabriolet de la Carlsson

Mercedes S-Class Cabriolet de la Carlsson

Mercedes S-Class Cabriolet de la Carlsson

Mercedes S-Class Cabriolet de la Carlsson

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes S-Class Cabriolet de la Carlsson
mai multe