Masina care iti amesteca gandurile. POZE REALE

Masina care iti amesteca gandurile. POZE REALE
  • Acest Volvette V06 combina sasiul unui Chevrolet Corvette cu caroseria de Volvo Amazon
  • Motorul V8 vine cu mai multe imbunatatiri marca Lingenfelter, plus o putere maxima de 600 CP
Distribuie pe Facebook

Jumatate Volvo Amazon, jumatate Chevrolet Corvette si suta la suta grozava. Este cea mai buna descriere pentru aceasta masina americano-suedeza, expusa cu ocazia celui mai mare salon de tuning al planetei - inegalabilul SEMA Show din Las Vegas, Nevada.

Din fata arata ca un Volvo 122S, dar in acte scrie Corvette Grand Sport. Si mai interesanta este insa denumirea cu care aceasta masina americano-suedeza a venit in Vegas, pentru SEMA Show: Volvette V06, unde propulsia este asigurata...

... de un motor cu opt cilindri in V. Si ce mai motor: un V8 din seria LS3, care a primit mai multe imbunatatiri din partea specialistilor Lingenfelter, astfel rezultand o putere maxima demna de un Porsche, Ferrari si / sau Lamborghini: 600 CP.

Cum la baza acestui fabulos proiect de tuning sta un exemplar din seria Corvette Grand Sport, livrarea valorii anterior mentionate se face exclusiv catre puntea spate. Prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte, cel mai probabil.

Alte detalii cu privire la o lista mai lunga cu modificari tehnice nu exista, drept pentru care a venit momentul sa ne concentram pe meniul estetic. Meniu care debuteaza cu caroseria clasica imprumutata de la un Volvo 122S din anii '60.

In cazul in care imaginile de mai jos nu sunt suficient de clare, impresionantul Volvette V06 vine cu o capota ventilata a motorului, plus extensii proeminente pentru aripi. Nu lipsesc din peisaj, asa cum era de asteptat, nici noile jante.

Fotografii de la interiorul respectivei masini americano-suedeze nu exista de niciun fel, dar nu ar fi de mirare ca schimbarile sa continue inclusiv in cabina.

Volvette V06

Volvette V06

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 31 Octombrie 2018