Masina care sfideaza legile fizicii. Cantareste peste 2.4 tone, dar face suta in doar 3.4 secunde

Masina care sfideaza legile fizicii. Cantareste peste 2.4 tone, dar face suta in doar 3.4 secunde
  • Masina care sfideaza legile fizicii
  • Cantareste peste 2.4 tone, dar face suta in doar 3.4 secunde
Distribuie pe Facebook

Viteza maxima a fost, in schimb, limitata la 280 de kilometri pe ora, cel mai probabil de dragul anvelopelor care pot ajunge sa masoare chiar si 355/25 R24.

O motorizare V8 cu doua turbine si 612 cai care, multumita unui sistem inteligent de tractiune integrala, cu functie de vectorizare a cuplului, are nevoie de numai 3.8 secunde pentru a rezolva problema clasicei acceleratii de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Este "imprejurarea" care transforma noul Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe intr-unul dintre cele mai puternice si, de asemenea, rapide SUV-uri ale momentului, fie ca punem (sau nu) la socoteala si alura caracteristica unui coupe.

Aceeasi masina, disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la 165.160 de euro, reprezinta totodata si punctul de plecare al cele mai recente propuneri de la Brabus.

Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe de la Brabus

Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe de la Brabus

Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe de la Brabus

Botezata simplu, dar sugestiv 800 Coupe, respectiva creatie gazduieste, departe de privirile curiosilor, in compartimentul motor, un V8 de 800 de cai, daca mai trebuia cumva precizat. Plusul de putere se datoreaza inzestrarii unitatii originale de patru litri, mentionata si anterior, la inceputul articolului, cu doua turbine noi si o unitate de control speciala, printre altele, imbunatatirile dezvoltate de specialistii faimoasei companii de tuning avand ca rezultat direct si un cuplu de 1.000 Nm.

Drept urmare, comparativ cu clipa in care a parasit linia de asamblare, respectivul Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe sprinteaza acum de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 3.8 secunde.

Fisa tehnica a proiectului Brabus 800 Coupe se incheie cu viteza maxima limitata, cel mai probabil de dragul anvelopelor care pot ajunge sa masoare chiar si 355/25 R24, la 280 de kilometri pe ora. Din punct de vedere vizual, spoilerele fata si spate agresiv stilizate, insotite de nenumarate elemente din fibra de carbon, noua grila a radiatorului, eleronul pentru capota portbagajului si jantele forjate cu diametrul de pana la 24 de inch se regasesc printre principalele atractii ale exteriorului.

Nicio imagine din cabina nu a fost publicata momentan, insa clientii au la dispozitie praguri iluminate, pedale din aluminiu, tapiterie din piele si / sau alcantara in orice culoare cunoscuta omului.

Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe de la Brabus

Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe de la Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe de la Brabus
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 28 Iulie 2021