Masina condusa de cel mai mare fan al lui Superman. POZE REALE

  • Cel mai mare fan al lui Superman conduce o Tesla Model S
  • Masina americana a fost imbracata in rosu si albastru
  • Nu lipsesc din meniu nici celebrul S de pe pieptul eroului
Distribuie pe Facebook

Cel mai mare fan al lui Superman conduce o masina de care eroul de pe planeta Krypton ar fi cu siguranta mandru.

Alaturi de Batman, Superman este cel mai apreciat personaj din universul DC Comics. Si, asemeni celui mai cunoscut liliac din toate timpurile, eroul de pe planeta Krypton are fani in intreaga lume.

Cel mai mare admirator al acestuia vine insa din Statele Unite ale Americii si conduce un soi de masina tematica. In sensul ca exteriorul de culoare albastra este complementat de numeroase accente de rosu.

Respectiva combinatie de culori continua la interior, multumita noilor insertii de piele fina si fibra de carbon. Deloc surprinzator, din meniu nu lipseste nici faimosul S, logo care se regaseste inclusiv pe covorase.

Simbolul facut celebru de eroul DC Comics apare si pe caroseria in cinci portiere, insotita de jante cu design multispita si diametrul pe 21 de inch, dar si pe asfalt. In secunda urmatoare deschiderii usii / usilor.

Fiind vorba despre o Tesla Model S, automobilul cu propulsie complet electrica din Silicon Valley, modificari la motor nu avem. Partea buna este ca exemplarul din cazul de fata apartine extremei serii P100D.

In libera traducere, soferul poate accelera de la 0 la 100 km/h in mai putin de 2.5 secunde, mai repede ca orice Ferrari sau Lambo. O performanta pe care, cel mai probabil, pana si maretul Superman ar fi invidios.

Tesla Model S Superman

Tesla Model S Superman

Tesla Model S Superman

Tesla Model S Superman

Tesla Model S Superman

Tesla Model S Superman

Tesla Model S Superman

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Tesla Model S Superman
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 14 Noiembrie 2018