Masina cu motor de 2.0 litri si 300 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.0 litri si 300 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 300 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze mai putin de 7.5 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de cinci ani - inca de la finalul lui 2016, mult anticipata generatie cu numarul doi a masinii cunoscute sub numele de Opel Insignia nu reprezinta intocmai prima optiune atunci cand vine vorba despre preferintele marilor companii de tuning de pe Batranul Cotinent - si nu numai. Dar acest lucru nu inseamna neaparat ca gama proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Volkswagen Passat nu se bucura chiar de nicio imbunatatire ori modificare.

Ba dimpotriva - dupa cum o demonstreaza si noul proiect Irmscher iS3, ce promite sa nenumarate priviri asupra sa, in special spoilerele fata si spate restilizate pentru un maxim de agresivitate - daca mai era nevoie cumva de precizat.

Lista ingredientelor ce formeaza reteta specifica departamentului exterior continua cu un set de praguri laterale proeminente, plus diferite elemente realizate din fibra de carbon - precum eleroanele pentru portbagaj si plafon. Din peisaj nu lipsesc - de asemenea, nici grila de culoare neagra a radiatorului, jantele din aliaj insotite de un design unic si diametrul de 20 de inch - combinate cu o suspensie mai joasa cu 30 de milimetri, sau evacuarea dubla, asa cum se poate observa si din primele imagini oficiale.

In clipa de fata, eventualele upgrade-uri interioare nu raman decat un mare mister - conducerea Irmscher preferand sa anunte - in schimb, ca propulsia proiectului iS3 este asigurata de un motor turbo de 2.0 litri, in patru cilindri, si 300 CP.

Irmscher iS3

Irmscher iS3

Distribuie pe Facebook
mai multe