Masina cu motor de 2.5 litri si 490 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.5 litri si 490 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.5 litri si 490 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza acum mai putin de 4.0 secunde. Suna bine, nu-i asa?

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani, inca de la sfarsitul lui februarie 2021, mult anticipata versiune cu motor de Audi RS3 a superbului Cupra Formentor a revenit de curand - chiar pe parcursul acestor zile, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: spectaculosul crossover cu alura de coupe si 390 de cai putere pe ambele punti - indeajuns pentru un 0 - 100 km/h in numai 4.2 secunde, a primit, recent, nenumarate upgrade-uri, lista imbunatatirilor oferite de nemtii de la Manhart Performance debutand cu unitatea MHtronik, sinonima cu un plus de 100 CP.

Seria vestilor bune continua - pe langa noul total de 490 de cai putere, cu un sistem de evacuare condimentat cu valve controlabile pentru o doza extra de agresivitate fonica, proprietarii variantei disponibile sub indicativul VZ5 putand opta si pentru o suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri, datorita unor arcuri semnate H&R, un alt element principal de atractie constand, oarecum inutil de adaugat, in jantele din aliaj cu un diametru de 20 de inch, cu design in cinci spite sub forma de Y, ce se traduc printr-un plus considerabil de sportivitate vizuala. Pretul respectivelor piese nu reprezinta -pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa.

Cupra Formentor de la Manhart Performance

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 1 Martie 2023