Masina cu motor de 3.0 litri si 385 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 3.0 litri si 385 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 3.0 litri si 385 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.9 secunde.

Prezentata publicului larg acum mai bine de cinci ani, inca de la inceputul toamnei lui 2016, actuala generatie a masinii oferite de compania Audi sub numele de Q5 se vinde la momentul de fata, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse - de oficialii producatorului cu patru cercuri, la dispozitia clientilor se regaseste chiar si o varianta de performanta cu un motor diesel sub capota, in mod surprinzator.

Comercializata sub indicativul SQ5 TDI, respectiva creatie combina un V6 TDI de 3.0 litri si 341 CP cu o transmisie automata in opt rapoarte, plus un sistem inteligent de tractiune integrala, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora gasindu-si astfel rezolvarea, cu pedala de acceleratia la podea, intr-un timp de circa 5.1 secunde - potrivit marcii din Ingolstadt.

Despre aceeasi varianta de performanta botezata de Audi SQ5 TDI este vorba, daca mai trebuia cumva precizat, si in cazul de fata, instalarea unei noi unitati de control pentru motorul diesel anterior mentionat traducandu-se printr-un total de 385 CP, conform specialistilor ABT Sportsline, ce semneaza actualul proiect de tuning. Lista marilor atractii continua cu valoarea de ~760 Nm din dreptul cuplului maxim - de la 700.

Cu pedala de acceleratie la podea, asa cum precizam si anterior, respectiva creatie nu mai necesita decat 4.9 secunde pentru a pune capat sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, in timp ce informatiile oficiale cu privire la o crestere a limitei de viteza - de la 250 de kilometri pe ora, nu reprezinta decat o mare necunoscuta la momentul de fata, spre dezamagirea tuturor.

Aceeasi versiune ce combina un V6 TDI de 3.0 litri si 341 CP cu o cutie automata in opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala a masinii cunoscute sub denumirea de Audi Q5 se mai poate lauda - de asemenea, si cu un nou difuzor de aer. Livrat, la pachet, cu un eleron proeminent pentru plafon si un set de jante din aliaj de pana la 21", servit alaturi de o suspensie mai joasa pentru un maximum de efect.

Audi SQ5 TDI de la ABT Sportsline

Audi SQ5 TDI de la ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi SQ5 TDI de la ABT Sportsline
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 15 Decembrie 2021