Masina cu motor de 3.9 litri si 818 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 3.9 litri si 818 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 3.9 litri si 818 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 2.6 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu (mai bine de) doi ani, mult anticipata versiune decapotabila a masinii cunoscute sub numele de Ferrari F8 stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Acompaniata de un motor de 3.9 litri si 720 CP, aceasta promite o serie de performante imposibil de egalat - dupa cum reiese si din fisa cu specificatii tehnice.

Intr-o alta ordine de idei - cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri urmeaza sa isi gaseasca rezolvarea intr-un timp de numai 2.9 secunde, potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

Ferrari F8 Spider de la Novitec

Ferrari F8 Spider de la Novitec

O adevarata bestie, mult anticipata versiune decapotabila a masinii (cunoscute sub numele de) Ferrari F8 se regaseste si la baza ultimului proiect de tuning semnat de specialistii Novitec. Botezat "N-Largo", acesta culmineaza cu extensiile proeminente destinate aripilor laterale - sinonime, aparent, cu cresterea latimii cu cateva zeci de milimetri.

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu spoilerele fata si spate agresiv stilizate, servite alaturi de numeroase prize suplimentare de aer si jante din aliaj in combinatia 21 / 22 de inch - aparent.

De cealalta parte a portierelor, interiorul a scapat complet neatins - insa clientii vor uita (complet) de acest neajuns la apasarea pedalei de acceleratie la podea. Atunci cand sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu va mai dura decat 2.6 secunde - multumita motorului de 3.9 litri si, mai nou, 818 CP, anunta un comunicat de presa public.

Lista atractiilor principale se incheie cu evacuarea din Inconel placata cu aur de 24 de carate, arcurile capabile sa coboare garda la cu undeva in jurul a 35 de milimetri si productia limitata - la doar 15 unitati.

Ferrari F8 Spider de la Novitec

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Ferrari F8 Spider de la Novitec
mai multe