Masina cu motor de 4.0 litri si 740 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 4.0 litri si 740 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 4.0 litri si 740 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.2 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, actuala generatie a masinii oferite de compania Audi sub denumirea de A6 se vinde, zilele acestea, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul german la dispozitia clientilor se regaseste, inutil de precizat, si o varianta de performanta pe nume RS6 Avant, insotita de un motor V8 de 4.0 litri si 600 CP - daca mai trebuia mentionat.

Audi RS6 Avant de la ABT Sportsline

Audi RS6 Avant de la ABT Sportsline

Disponibila si pe piata din Romania, la preturi incepand de la aproximativ 125.400 de euro, respectiva reteta cuprinde inclusiv o transmisie automata cu opt rapoarte si convertizor de cuplu, plus tractiune integrala inteligenta - astfel ca, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora devine realitate in 3.6 secunde, potrivit fisei tehnice.

Exista insa loc si de mai bine, specialstii de la ABT Sportsline reusind sa obtina, prin instalarea unei noi unitati de control pentru motorul de 4.0 litri montat de Audi sub capota noului RS6 Avant, o putere maxima de 740 CP. Prin urmare, durata probei 0 - 100 de kilometri pe ora nu va mai depasi acum pragul de 3.2 secunde, conform primelor cifre, numere si valori oficiale impartite cu reprezentantii publicului larg - evident.

Seria vestilor bune continua cu diferite elemente exterioare si interioare realizate din fibra de carbon - acompaniate de un set de jante cu diametrul de pana la 22 de inch si, pentru o aparitie cu adevarat memorabila, de neuitat, de diverse solutii, in functie de tipul suspensiei bifate de fiecare client in parte, traditionala sau pe aer, pentru reducerea garzii la sol.

Audi RS6 Avant de la ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Audi RS6 Avant de la ABT Sportsline
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 25 Noiembrie 2021