Masina cu motor de 4.0 litri si 818 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 4.0 litri si 818 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 4.0 litri si 818 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze mai putin de 3.8 secunde.

Prezentata publicului larg acum mai bine de doi ani, mult anticipata varianta de performanta a gamei cunoscute sub numele de Audi Q8 pare genul de masina care nu mai necesita niciun fel de imbunatatire. Gresit - afirma specialistii de la Manhart Performance, care au publicat, zilele acestea, primele materiale specifice noului RQ 800.

Insotita de un motor de 4.0 litri - cu o admisie din carbon, doua turbine uriase si un sistem de evacuare cu valve controlabile, printre altele, impozanta creatie vine cu o putere maxima de 818 CP, livrata rotilor de pe ambele punti.

Audi RS Q8 de la Manhart

Audi RS Q8 de la Manhart

Noua valoare caracteristica sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ramane, din pacate, decat un mare mister, insa - cu pedala de acceleratie la podea, un Audi RS Q8 standard reuseste sa scape de sarcina respectiva in doar 3.8 secunde. O alta necunoscuta de proportii consta in viteza de top, daca mai era necesara o astfel de precizare.

Seria modificarilor oferite de specialistii de la Manhart Performance pentru masina mentionata anterior mai gazduieste - printre altele, si un set de upgrade-uri pentru cutia automata cu opt rapoarte, dar si noi elemente de franare.

De cealalta parte, lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului vizual a fost condimentata si cu un set de jante pe 24 de inch. Nu lipsesc din meniu nici accentele exterioare de rosu si gri, pe cand persoanele aflate in cautarea unor accesorii interioare - pe masura performantelor disponibile, vor trebui sa caute mai departe.

Audi RS Q8 de la Manhart

Audi RS Q8 de la Manhart

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Audi RS Q8 de la Manhart
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 20 Ianuarie 2022