Masina cu motor de 4.4 litri si 882 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 4.4 litri si 882 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 4.4 litri si 882 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze mai putin de trei secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani, prima versiune de performanta M8 din istoria legendarului BMW Seria 8 Coupe pare genul de masina care nu mai necesita niciun fel de imbunatatire. Gresit, daca este sa ne luam dupa noua companie (de tuning) a lui Steve Dinan - CarBahn, care a pregatit nenumarate modificari pentru motorul cu opt cilindri in V si doua turbine, de 4.4 litri, aflat sub capota.

BMW M8 de la Carbahn

BMW M8 de la Carbahn

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv noi intercoolere si o unitate de control optimizata, astfel ca puterea maxima livrata rotilor de pe ambele punti de unitatea mentionata si anterior urca pana la 882 CP, atunci cand clientul alimenteaza cu o benzina cu cifra octanica de 100, potrivit comunicatului de presa.

De cealalta parte, valoarea din dreptul cuplului maxim a crescut pana la 1.077 Nm, insa sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu reprezinta, din pacate, decat un mare mister. Asadar, tinem sa amintim ca varianta de top a gamei comercializate de BMW sub numele de Seria 8 Coupe, M8 Competition, are nevoie de numai 3.2 secunde pentru a indeplini - cu pedala de acceleratie (blocata) la podea, respectiva misiune.

Pe langa cresterea considerabila de putere, mentionata si anterior, noua companie de tuning a lui Steve Dinan, CarBahn, mai ofera si o suspensie de tip coilover, dar si un set de jante forjate cu diametrul de 20 de inch, conform primelor informatii si detalii oficiale puse la dispozitia publicului larg, bineinteles.

BMW M8 de la Carbahn

BMW M8 de la Carbahn

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze BMW M8 de la Carbahn
mai multe