Masina japoneza este de nerecunoscut. Proprietarul a transformat-o in BMW Z3

Masina japoneza este de nerecunoscut. Proprietarul a transformat-o in BMW Z3
  • O Mazda transformata in BMW Z3 a fost scoasa la vanzare in Olanda
  • Exemplarul cu pricina are 116 CP sub capota si 113.000 km la bord
  • Pretul de vanzare al decapotabilei a fost stabilit la suma de 2.250 euro
Distribuie pe Facebook

Lista modificarilor continua cu o nuanta mata de negru, care finiseaza atat caroseria in doua portiere, cat si jantele cu design in cinci spite.

A fost fabricata la inceputul anilor '90 si gazduieste in compartimentul motor o unitate aspirata cu 116 cai putere. Nimic important sau interesant la prima vedere, detaliile cu adevarat picante despre aceasta Mazda MX-5 regasindu-se la un cu totul alt nivel.

Intr-o alta ordine de idei, principalul element de surpriza al decapotabile japoneze consta in caroseria cu doua portiere. Modificata de o companie din Statele Unite ale Americii pentru a simula design-ul singurul Z3 Roadster vandut vreodata de compania BMW.

Ulterior redesenarii exterioare, respectiva Mazda MX-5 a fost vopsita intr-o nuanta mata de negru, doar etrierele regasite in componenta sistemului de franare scapand rosii. Stock a ramas si interiorul pentru doua persoane, care nu mai functioneaza chiar in totalitate.

Totodata, persoana care ca achizitiona inedita decapotabila japoneza va mai trebui sa inlocuiasca si plafonul retractabil din material textil, care nu arata intocmai bine. Cat despre numarul kilometrilor parcursi pana la momentul de fata, acesta se ridica la 113.000.

De cealalta parte, pretul de vanzare este de 2.250 de euro. Nu stim daca merita ori ba, insa este mult mai putin decat suma pe care spera s-o obtina un dealer din Statele Unite ale Americii pe o Mazda MX-5 transformata intr-un Ford Mustang de prima generatie.

Mazda Miata transformata in BMW Z3

Mazda Miata transformata in BMW Z3

Mazda Miata transformata in BMW Z3

Mazda Miata transformata in BMW Z3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mazda Miata transformata in BMW Z3
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Iunie 2018