Masina la care orice barbat viseaza in secret. Va fi construita in doar 12 bucati

Masina la care orice barbat viseaza in secret. Va fi construita in doar 12 bucati
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat Audi-ului RS6 Avant vine de la ABT Sportsline
  • Germanii au pregatit numeroase imbunatatiri de ordin tehnic si estetic, in capul listei regasindu-se un total de 735 CP
  • Numai 12 astfel de exemplare vor fi construite, toate "condimentate" cu fibra de carbon
Distribuie pe Facebook

Credeai ca niciodata nu va veni ziua in care vei tanji dupa un break, ha? Ce-i drept, nu ai niciun motiv sa fii rusinat cu alegerile tale: noul ABT RS6 "1 of 12" nu este nici pe departe break-ul plictisitor de care ne ferim cu totii.

Un Ferrari sau un Lamborghini este visul oricarui pasionat de masini, insa nici un Porsche sau un McLaren nu ar fi de lepadat. Indiferent ca vorbim despre banalul Boxster sau grandiosul Aventador LP700-4, visul de a conduce un supercar nu se compara cu nimic in lume.

Sau cel putin asta credeam pana acum, aparitia noului ABT RS6 "1 of 12" dandu-ne peste cap intreg universul auto. Cum adica un break care ascunde sub capota 735 de cai putere si 920 de Newton-Metri? Chiar exista asa ceva?

ABT RS6 1 of 12ABT RS6 1 of 12

Ei bine, se pare ca da. In plus, avem si secretul din spatele acestei reusite - secret care consta in luarea unui Audi RS6 Avant si modificarea unitatii de control a motorului V8 bi-turbo prezent la datorie.

Drept urmare, break-ul constructorului din Ingolstadt este asteptat sa accelereze acum de la 0 la 100 km/h mai repede decat poti clipi (un timp oficial in acest sens lipseste cu desavarsire pentru moment), o alta veste buna costand in urcarea vitezei maxime pana la 320 kilometri pe ora.

Asa se face ca noul ABT RS6 "1 of 12" dispune de numeroase imbunatatiri inclusiv la nivel de aerodinamica, flaps-urile duble atasate partii frontale sau difuzorul masiv din dotarea spoilerului spate fiind cele mai bune exemple in acest sens.

ABT RS6 1 of 12

Nu lipsesc insa din meniu nici prelungirile proeminente destinate pragurilor laterale sau eleronul supradimensionat de la nivelul plafonului, jantele din aliaj pe 22 inchi punand capat listei cu modificari exterioare.

In ceea ce priveste departamentul interior, atat plansa de bord, cat si scaunele sport sau fetele usilor ne intampina alaturi de o combinatie de piele si alcantara, celelalte suprafete ce compun cabina break-ului din Ingolstadt apeland la doar unul dintre cele doua materiale.

Propunerea noului ABT RS6 "1 of 12" se incheie in cele din urma cu volanul in trei spite si parte inferioara plata, respectiv ornamentele omniprezente din fibra de carbon, oferite intr-un numar limitat de bucati: numai 12.

ABT RS6 1 of 12ABT RS6 1 of 12

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze ABT RS6 1 of 12
mai multe