Masina lui este din '97, dar n-ai zice. Are fata de GOLF GTI nou si arata ca scoasa din cutie

  • Golf 3 VR6 cu fata de Golf GTI
  • Polo din '98 cu fata de Polo GTI
  • Intre '91 si '97, VW a asamblat 4.8 milioane de exemplare Golf
Distribuie pe Facebook

Volkswagen Golf, indiferent de generatie, este una dintre cele mai tunabile masini de pe strada. In unele cazuri, pasionatii isi pun imaginatia la treaba si vin cu proiecte chiar indraznete. Cum ar fi acest Golf 3 VR6 din '97.

Volkswagen Golf este unul dintre cele mai populare modele din industria auto, fiind produs in milioane si milioane de exemplare. In 1991, nemtii lansau cea de-a treia generatie Golf, pana in 1997 fiind asamblate 4.8 milioane de masini la 5 uzine de pe 3 continente.

Volkswagen Golf VR6 si Polo

Printre cele mai apreciate variante ale acestui model, in special de pasionatii de tuning, este Golf-ul VR6. Acesta ascunde sub capota un propulsor deosebit de 2.9 litri cu 190 de cai putere si un sunet specific.

Volkswagen Golf VR6 si Polo

Masina din aceste imagini este un astfel de Golf, produs in 1997, dar modificat radical am putea spune. Cea mai mare schimbare o putem vedea la partea frontala, pe care proprietarul a inlocuit-o cu una de Golf GTI din generatia actuala. Din meniu nu lipseste un set de jante cu buza polisata, suspensie pneumatica si o vopsea exterioara speciala.

Volkswagen Golf VR6 si Polo

Dupa aceeasi reteta a fost modificata si cealalta masina a acestui impatimit. Este vorba despre un Volkswagen Polo din 1998 care a primit o fata de Polo GTI (2014), un spate de Golf 4 si un difuzor de aer de Saab.

Volkswagen Golf VR6 si Polo

Raiul masinilor Volkswagen tunate este fara indoiala Festivalul de la Worthersee, care are loc anual pe malul lacului cu acelasi nume din Austria. Editia din 2019 a inceput oficial pe 29 mai si se va termina pe 1 iunie. Aici sunt asteptati peste 120.000 de pasionati si 6.000 de masini.

Volkswagen Golf VR6 si Polo

Volkswagen Golf VR6 si Polo

Volkswagen Golf VR6 si Polo

Volkswagen Golf VR6 si Polo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Volkswagen Golf VR6 si Polo
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 31 Mai 2019