Masina pe care si-o doreste orice mafiot. Are 500 CP si o prestanta impunatoare!

Masina pe care si-o doreste orice mafiot. Are 500 CP si o prestanta impunatoare!
  • Brabus anunta un nou pachet de tuning destinat modelului Mercedes G-Class
  • Tratamentul cu pricina vizeaza versiunea G500 a off-roader-ului german
  • Clientii au la dispozitie atat imbunatatiri tehnice, cat si de ordin estetic
Distribuie pe Facebook

Pornind de la ultima generatie a off-roader-ului Mercedes G500, specialistii germani din cadrul companiei Brabus au reusit sa creeze masina perfecta pentru orice mafiot lipsit de discretie.

Formele patratoase ale caroseriei vopsite in negru si jantele de dimensiuni mai mult decat generoase iti vor lua numaidecat privirea, insa povestea acestui Mercedes G500 nu se incheie aici.

Spre deosebire de momentul iesirii sale de pe linia de productie, off-roader-ul din Stuttgart se mai lauda acum si cu numeroase elemente aerodinamice, plus un sistem de iluminare cu cate sase LED-uri pentru fiecare dintre cele doua extreme laterale ale spoilerului fata.

Mercedes G500 de la BrabusMercedes G500 de la Brabus

Mercedes G500 de la Brabus

Alte optiuni exterioare includ blocuri optice cu tenta fumurie sau panouri din fibra de carbon, oferta celor de la Brabus mutandu-se apoi catre interior, acolo unde clientii au la dispozitie materiale variate - precum piele sau alcantara, finisate in toate culorile posibile si imposibile.

In stilul caracteristic celebrei companii germane de tuning, nu a scapata neatinsa nici motorizarea cu opt cilindri in V, optimizarea unitatii de control aducand un plus de 78 de cai putere.

Drept urmare, cu 500 CP si 710 Nm sub capota, Mercedes-ul G500 are nevoie de numai 5.7 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, off-roader-ul din Stuttgart continuandu-si apoi nestingherit incursiunea pana la pragul celor de 220 de kilometri pe ora - viteza maxima limitata electronic.

Nu avem niciun fel de informatie despre pretul sau disponibilitatea acestui pachet de tuning, insa stim ca din meniu nu lipseste nici macar un sistem de evacuare sport, al carui sunet poate fi ajustat prin intermediul unui buton amplasat la nivelul volanului cu design in patru spite.

Mercedes G500 de la Brabus

Mercedes G500 de la BrabusMercedes G500 de la Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Mercedes G500 de la Brabus
mai multe