Mcchip MC700: Cum arata un tuning de 100.000 euro pentru Mercedes SLS AMG

Mcchip MC700: Cum arata un tuning de 100.000 euro pentru Mercedes SLS AMG
Un total de pana la 706 cai putere si 793 Newton-Metri, un sistem de evacuare cu valve controlabile de la Capristo, cateva modificari la nivel de sasiu, plus o nota de plata de aproximativ 100.000 euro. Asadar, acestea fiind spuse, fa cunostinta cu noul Mcchip MC700, un automobil ce are la baza reincarnarea legenedarului Gullwing, si anume modelul Mercedes SLS AMG!
Distribuie pe Facebook

Lansata in cursul anului 2010, gama de modele Mercedes SLS AMG a atins apogeul recent, atunci cand constructorul din Stuttgart a dezvaluit cu surle si trambite versiunea Black Series, care promite sa puna la dispozitia proprietarilor sai nu mai putin de 631 cai putere si 635 Newton-Metri. Pentru cei care au pus insa deja mana pe un exemplar standard si viseaza la un plus de performanta, germanii de la Mcchip par sa aiba solutia ideala.

Mercedes SLS AMG by Mcchip

Se adauga un sistem de supraalimentare, un soft Stage 3 si un sistem de evacuare Capristo, iar propulsorul V8 de 6.208 centimetri cubi prezent la datorie ajunge sa dezvolte acum undeva in jurul a 680 cai putere si 770 Newton-Metri, un plus de 109 CP si 120 Nm comparativ cu ceea ce ofera faimosul Gullwing atunci cand iese pe portile fabricii din Stuttgart. De asemenea, celebra companie de tuning din Mechernich este dispusa sa ofere si un al doilea nivel de 'imbunatatire', ce include modificari capabile sa urce valorile maxime pana la pragul celor 706 cai putere si 793 Newton-Metri.

Mercedes SLS AMG by Mcchip

Cum performantele rezultate nu au fost anuntate in nici unul dintre cele doua cazuri, tinem sa precizam ca cei care viseaza sa aplice pentru meniul Mcchip au de platit un total de 69.900 euro pentru prima 'operatie', la care se adauga alti 9.099 euro pentru a aduce automobilul german la nivelul maxim de performanta pe care il pune la dispozitie compania de tuning din Mechernich. De asemenea, posesorii modelului Mercedes SLS AMG pot opta si pentru un sasiu sport, controlat prin simpla actionare a unor comenzi montate la nivelul consolei centrale - modificare disponibila contra sumei de 12.999 euro, lista cu 'bunatati' incheindu-se in cele din urma cu folia mata proaspat-instalata la nivelul caroseriei, pentru care se cere un modest 5.999 euro.

Mercedes SLS AMG by Mcchip

Un simplu calcul si reiese ca o astfel de investitie nu se merita absolut deloc.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Mercedes SLS AMG by Mcchip
mai multe