McLaren MP4-12C by Wheelsandmore - 666 cai putere in prezent, 800 CP in viitor

McLaren MP4-12C by Wheelsandmore - 666 cai putere in prezent, 800 CP in viitor
Desi nu avem nici un motiv serios pentru a crede ca recent-lansatul McLaren MP4-12C are nevoie de imbunatatiri (fie ele subtile sau serioase), tinem sa precizam ca este o adevarata placere sa urmarim cum supercarul britanic isi face - incet, dar sigur, un renume si in industria tuningului.
Distribuie pe Facebook

La inceput a fost Hennessey. Specializata intr-ale modifcarii oricarei masini - fie ea americana, europeana sau japoneza, compania de tuning cu sediul in Texas ofera posesorilor noului McLaren MP4-12C numeroase bunatati tehnice, cea mai importanta dintre toate fiind reprezentata de surplusul de 200 cai putere adus motorului V8 twin-turbo de 3.8 litri.

McLaren MP4-12C by Wheelsandmore

Cautand mai departe in aceasta fantastica industrie, o voce ne-a soptit ca si germanii de la MTM pregatesc un prim pachet de performanta pentru recent-lansatul supercar britanic. Cum pana ce proiectul tunerului din Wettstetten va fi finalizat va mai trece o buna perioada de timp, nu ne ramane decat sa ne multumim cu un alt McLaren MP4-12C usor modificat.

McLaren MP4-12C by Wheelsandmore

Botezata extrem de sugestiv Toxique Evil, ultima creatie a celor de la Wheelsandmore ascunde sub capota o noua unitate de control, plus un sistem de evacuare sport, propulsorul supraalimentat in opt cilindri dezvoltand astfel un demonic 666 cai putere si un deloc-de-neglijat cuplu de 640 Newton-Metri. De asemenea, compania germana tine sa sublinieze ca lucreaza si la un program ce va aduce cu sine nu mai putin de 800 cai putere.

McLaren MP4-12C by Wheelsandmore

Pana atunci insa, proprietarii impresionantului supercar britanic sunt incurajati sa opteze si pentru alte accesorii de tuning, precum suspensie hidraulica sau jante forjate, ce masoara 9.0 x 20 inci pe fata si respectiv 12,0 x 21 pe spate.

McLaren MP4-12C by Wheelsandmore

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze McLaren MP4-12C by Wheelsandmore
mai multe