Meniul Zilei: Ce-ai zice de un BMW Seria 4 cu... interior rosu aprins?

  • Cel mai nou proiect de tuning de la Carlex Design are la baza un BMW Seria 4 Cabriolet
  • Decapotabila bavareza s-a ales cu numeroase imbunatatiri de ordin interior
  • Fibra de carbon expusa si pielea de culoare rosie reprezinta acum principalele atractii
Distribuie pe Facebook

Poate ca de la exterior arata ca un alt oarecare BMW Seria 4 Cabriolet, insa situatia se schimba radical atunci cand vine vorba despre interior.

Ajuns pe mainile specialistilor polonezi din cadrul companiei de tuning Carlex Design, urmatorul exemplar al decapotabilei bavareze ne atrage numaidecat atentia prin pielea rosie ce imbraca o buna parte a cabinei.

Si subliniem o buna parte a cabinei pentru ca surprizele nu se opresc aici, aceleasi linii si forme ce compun design-ul interior al BMW-ului Seria 4 Convertible fiind decorate inclusiv cu insertii de piele neagra sau cusaturi contrastante de culoare alba.

BMW Seria 4 Cabriolet by Carlex DesignBMW Seria 4 Cabriolet by Carlex Design

Noile detalii de la nivelul scaunelor sport, respectiv fetelor usilor ii confera si ele o savoare speciala decapotabilei bavareze, efortul specialistilor polonezi din cadrul companiei de tuning Carlex Design incheindu-se in cele din urma cu ornamentele din fibra de carbon omniprezente.

Intr-adevar, exista posibilitatea ca rezultatul final sa nu fie chiar pe placul tuturor insa, chiar si asa, urmatorul BMW Seria 4 Cabriolet va intoarce capete pe banda rulanta. Inclusiv prin exteriorul sau extrem de agresiv, ce combina elementele proeminente ale caroseriei cu jantele din aliaj supradimensionate.

La final sarim peste pretul modificarilor operate - pret pe care, oricum, numai specialistii polonezi din cadrul companiei de tuning Carlex Design il cunosc cu adevarat, si ne imaginam cat de bine i-ar sta decapotabilei bavareze alaturi de motorul 3.0 turbo ce dezvolta 306 cai putere si 400 Newton-Metri in cadrul versiunii de top 435i. Asta daca nu cumva chiar cu asa ceva avem de a face si in cazul de fata...

BMW Seria 4 Cabriolet by Carlex Design

BMW Seria 4 Cabriolet by Carlex Design

BMW Seria 4 Cabriolet by Carlex Design

BMW Seria 4 Cabriolet by Carlex Design

BMW Seria 4 Cabriolet by Carlex Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW Seria 4 Cabriolet by Carlex Design
mai multe