Mercedes C63 AMG Estate by Kicherer - Exclusiv pentru familistii convinsi

Mercedes C63 AMG Estate by Kicherer - Exclusiv pentru familistii convinsi
In cazul in care nu esti un familist convins, acum ai ocazia sa regreti amarnic. Specializati intr-ale modificarii modelelor Mercedes, germanii de la Kicherer au sosit cu o noua creatie - bazata pe ultima generatie a super-break-ului C63 AMG, despre care se spune ca ascunde un suflet de... supercar.
Distribuie pe Facebook

De obicei, se spune ca practicabilitatea si performantele extreme nu merg chiar mana in mana, insa avem o serie de modele recente care au schimbat odata pentru totdeauna aceasta perceptie. Pe scurt, cel mai bun exemplu poate fi considerat impresionantul Audi RS6 Avant, insa nici recent-lansatul Ferrari FF nu se lasa mai prejos. De asemenea, ar mai fi de precizat si germanul Mercedes C63 AMG Estate care, in urma modificarilor operate de specialistii de la Kicherer, s-a transformat intr-o adevarata bestie a soselelor - ce va teroriza pana si pasagerii aflati la bordul sau.

Mercedes C63 AMG Estate by Kicherer - Exclusiv pentru familisti

Venind la pachet cu un propulsor V8 de 6.3 litri, ce produce pana la 487 cai putere si 600 Nm, super-break-ul constructorului din Stuttgart este considerat un fel de dictator excentric de catre pneurile din lumea intreaga. Cu toate acestea, compania germana Kicherer are de gand sa puna si mai multa presiune pe cauciucuri, lansand astfel modelul Supersport. Pe scurt, asta inseamna ca avem de-a face cu numai putin de 550 cai putere si 640 Nm - cifre ce se traduc printr-o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.2 secunde, respectiv o viteza maxima de 320 km/h.

Mercedes C63 AMG Estate by Kicherer - Exclusiv pentru familisti

Mai mult de atat, performantele sunt transpuse la exterior printr-un kit aerodinamic realizat integral din fibra de carbon, ce include prelungire pentru spoilerul fata, difuzor pentru spoilerul spate, grila frontala si oglinzi retrovizoare. De asemenea, majoritatea elementelor cromate au fost finisate intr-o nuanta intunecata de negru, in timp ce atingerea finala este adusa de jantele pe 20 inci, combinate cu o suspensie mai joasa. In ceea ce priveste interiorul, Mercedes-ul C63 AMG Estate a fost inzestrat cu insertii de piele Nappa, accente de Alcantara si ornamente de piano black.

Mercedes C63 AMG Estate by Kicherer - Exclusiv pentru familisti


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes C63 AMG Estate by Kicherer
mai multe