Mercedes C63 AMG Estate by Loewenstein: Cum sa faci piata in mare stil

Mercedes C63 AMG Estate by Loewenstein: Cum sa faci piata in mare stil
  • Compania Loewenstein Manufaktur propune un pachet de tuning pentru break-ul Mercedes C63 AMG
  • Lista cu imbunatatiri include numeroase accente de carbon, atat la interior, cat si la exterior
  • Motorizarea V8 de 6.3 litri a primit un sistem de supraalimentare si produce acum 702 CP
Distribuie pe Facebook

Cu o capacitate de incarcare de pana la 1.500 de litri, modelul Mercedes C-Class T-Modell poate reprezenta solutia ideala pentru cei aflati in cautarea unui automobil cu adevarat incapator. Visezi insa si la putina performanta? Nici o problema! Break-ul companiei germane este disponibil si intr-o versiune de 457 cai putere! Acum, daca tot ai ajuns sa optezi pentru un Mercedes C63 AMG T-Modell, ce ai zice si de un mic tuning? Stii si tu, ca sa faci piata intr-un mare stil...

In cazul in care ai ajuns si tu la concluzia ca break-ul cu cifre de supercar al constructorului din Stuttgart merita o imbunatatiri, atunci ar trebui sa afli ca germanii de la Loewenstein Manufaktur au un pachet de tuning extrem de interesant.

Mercedes C63 AMG T-Modell by Loewenstein

Botezat LM63-700, meniul cu pricina promite un plus de agresivitate atat la nivel vizual, cat si la nivel de performanta, principalul punct de atractie constand in sistemul de supraalimentare ce urca valorile maxime ale unitatii V8 de 6.208 centimetri cubi din dotare pana la pragul celor 702 cai putere si 883 Newton-Metri. Din pacate, performante rezultate nu au fost dezvaluite pana la acest moment, insa stim ca versiunea standard a actualului Mercedes C63 AMG T-Modell are nevoie de aproximativ 4.6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Mercedes C63 AMG T-Modell by Loewenstein

Tot pe plan tehnic avem de mentionat si suspensia de tip coilover dezvoltata cu ajutorul specialistilor ZF Sachs, sistemul de franare ce include discuri pe 380, respectiv 356 milimetri, dar si diferentialul cu alunecare limitata montat la nivelul puntii posterioare. Pe plan vizual, lista cu bunatati a germanilor de la Loewenstein Manufaktur propune atat accente de fibra de carbon pentru spoilerele fata si spate, cat si jante cu design unic, disponibile fie pe 19, fie pe 20 inci, in compania unor anvelope Michelin Pilot Super Sport.

Mercedes C63 AMG T-Modell by Loewenstein

In ceea ce priveste aspectul interior, pasagerii modelului Mercedes C63 AMG T-Modell vor fi rasfatati cu piele in doua culori, insertii de alcantara si ornamente realizate din aceeasi fibra de carbon. Intr-o alta ordine de idei, concluzia este cat se poate de clara, pachetul LM63-700 reprezentand un bun punct de pornire pentru compania Loewenstein Manufaktur.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Mercedes C63 AMG T-Modell by Loewenstein
mai multe