Mercedes CLK by Prior Design - De la standard la Black Series in doi pasi si trei miscari

Mercedes CLK by Prior Design - De la standard la Black Series in doi pasi si trei miscari
Nu putini sunt cei care viseaza la un Mercedes CLK63 AMG Black Series, insa numarul redus de exemplare si pretul urias de achizitie al super-coupe-ului german ii tin pe multi la distanta de implinirea acestui vis. Asta cel putin pana acum.
Distribuie pe Facebook

In cazul in care nu te deranjeaza absenta de sub capota a propulsorului V8 de 6.3 litri si 507 cai putere, dar nici lipsa de pe lista cu bunatati tehnice a sasiului special conceput de inginerii din Affalterbach, atunci aceasta este sansa ta sa detii un Mercedes CLK63 AMG Black Series. Bine, nu vorbim chiar de un exemplar autentic, ci mai degraba de un CLK normal, inzestrat cu numeroase detalii estetice exterioare caracteristice super-coupe-ului german.

Mercedes CLK by Prior Design

Astfel, contra unei sume de aproximativ 5.000 euro, suma care nu include vopsirea sau instalarea componentelor, compania de tuning Prior Design ofera posesorilor defunctului Mercedes CLK un kit aerodinamic complet, compus din spoiler fata cu prize uriase de aer, praguri laterale proeminente si spoiler spate cu difuzor inclus. De asemenea, nu lipsesc din meniu nici capota ventilata a motorului, fantele de aer atasate aripilor fata, extensiile pentru aripile fata si cele spate sau eleronul subtil pentru portbagaj.

Mercedes CLK by Prior Design

In plus, deloc surprinzator, viitorii clienti au posibilitatea de a opta si pentru un sistem de evacuare sport, cu patru tobe de esapament, dar si pentru un nou set de jante de dimensiuni generoase, cu design in cinci spite duble, care completeaza cu succes aspectul puternic al ultimului proiect marca Prior Design.

Mercedes CLK by Prior Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mercedes CLK by Prior Design
mai multe