Mercedes CLS63 AMG by GSC - Furia portocalie

Mercedes CLS63 AMG by GSC - Furia portocalie
Finisat intr-o combinatie exterioara de orange Lamborghini, plus carbon si inzestrat cu pana la 750 cai putere, respectiv 1.150 Newton-Metri, noul Mercedes CLS63 AMG de la GSC nu are nici o problema in a se evidentia in fata multimii.
Distribuie pe Facebook

Se ia un Mercedes CLS63 AMG, se finiseaza la exterior intr-o nuanta orange Lamborghini, iar apoi se decoreaza cu o multitudine de elemente realizate din fibra de carbon, plus un set de jante pe 20 inci vopsite intr-un negru contrastant. Se adauga, de asemenea, pe lista cu picanterii si un interior accesorizat cu piele in doua culori - negru si orange Lamborghini, cusaturi contrastante si aceeasi multitudine de elemente realizate din fibra de carbon, iar cea mai noua creatie a companiei GSC se poate lauda ca nu are nici cea mai mica problema in a se evidentia in fata intregii multimi.

Mercedes CLS63 AMG by GSCMercedes CLS63 AMG by GSC

Dar asta nu e tot. Pentru cei nemultumiti de cei pana la 557 cai putere pusi la dispozitie de propulsorul V8 biturbo ascuns sub capota, noul Mercedes CLS63 AMG de la GSC aduce cu sine si numeroase imbunatatiri de ordin tehnic, printre care si un total de pana la 750 cai putere, respectiv 1.150 Newton-Metri. Drept urmare, impresionantul coupe cu patru usi din Stuttgart are nevoie acum de doar 3.7 secunde pentru a distruge complexul numit 0 - 100 km/h, automobilul german fiind totodata capabil si de o viteza maxima de nici mai mult, nici mai putin de 350 kilometri pe ora.

Mercedes CLS63 AMG by GSCMercedes CLS63 AMG by GSC

Acum sa speram insa ca sistemul de franare oferit in standard de modelul Mercedes CLS63 AMG rezista cu brio presiunii impuse de noile si impresionantele specificatii tehnice, caci cei de la GSC nu precizeaza pe nicaieri de upgradea acestei componente. In schimb, putem rasufla usurati atunci cand vine vorba de suspensie, compania de tuning instaland in locul unitatii standard o suspensie coilover cu amortizoare ajustabile.

Mercedes CLS63 AMG by GSCMercedes CLS63 AMG by GSC

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mercedes CLS63 AMG by GSC
mai multe