Mercedes E-Class Coupe by Prior Design - Atitudinea conteaza

Mercedes E-Class Coupe by Prior Design - Atitudinea conteaza
Agresiv, impunator, plin de dramatism sau chiar provocator. Exista numeroase moduri in care poti descrie cea mai noua creatie a specialistilor Prior Design, insa concluzia finala este intotdeauna aceeasi: atitudinea este prezenta din belsug in cazul de fata!
Distribuie pe Facebook

Pentru cei care inca mai ascund prin garaj un exemplar al actualului Mercedes E-Class Coupe si nu au trecut inca la versiunea cu facelift lansata in urma cu numai cateva saptamani, specialistii germani din cadrul companiei de tuning Prior Design au venit cu un nou pachet plin cu bunatati tehnice si estetice, ce-i confera automobilului sport din Stuttgart atat un plus de atitudine, cat si o doza extra de agresivitate.

Mercedes E-Class Coupe by Prior Design

Intr-o alta ordine de idei, liniile si formele ce compun caroseria coupe-ului Mercedes E-Class au suferit numeroase schimbari dramatice, prizele uriase de aer regasite la nivelul partii frontale, extensiile proeminente atasate aripilor laterale si difuzorul de aer de dimensiuni generoase integrat in designul spoilerului spate fiind dintre cele mai reprezentative.

Mercedes E-Class Coupe by Prior Design

De asemenea, cea mai noua creatie a specialistilor germani din cadrul companiei de tuning Prior Design se mai remarca si printr-un set de LED-uri instalate la nivelul spoilerului fata, dar si printr-o pereche de eleroane subtile, impartita in mod egal intre eleron si portbagaj.

Mercedes E-Class Coupe by Prior Design

Alte detalii includ capota motor ventilata, accente de fibra de carbon si sistem de evacuare cu patru tobe de esapament, nota finala fiind adusa in cele din urma de jantele cu design in cinci spite duble, combinate cu o suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri.

Mercedes E-Class Coupe by Prior Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes E-Class Coupe by Prior Design
mai multe