Mercedes G63 AMG 6x6 by Mansory: Opulenta la superlativ

Mercedes G63 AMG 6x6 by Mansory: Opulenta la superlativ
  • Mansory revine cu un Mercedes G63 AMG 6x6 de 840 cai putere
  • Numeroase elemente exterioare sunt realizate acum din carbon
  • Interiorul propune o combinatie de piele, alcantara si lemn
Distribuie pe Facebook

Ce este opulenta? Opulenta este atunci cand automobilul tau cel de toate zilele are jumatate de metru garda la sol, sase roti si un total de 544 de cai putere sub capota.

Cum? Ce tot spui acolo? Sa intelegem ca nu esti de acord cu noi? Atunci poate ca ar trebui sa te iei de mana cu cei de la Mansory, doar tunerii germani mai ajungand la concluzia ca un Mercedes G63 AMG 6x6 nu este indeajuns de masiv si impunator.

Suntem absolut siguri ca rezultatul final iti va surade pe deplin, off-roader-ul producatorului de automobile din Stuttgart aducand la exterior mai multa fibra de carbon (expusa) decat numeroase supercaruri proiectate la Maranello sau in Sant'Agata Bolognese.

Mercedes G63 AMG 6x6 by Mansory - Galerie FotoMercedes G63 AMG 6x6 by Mansory - Galerie Foto

Mai multi sunt, de asemenea, si caii putere prezenti la datorie, V8-ul bi-turbo de 5.5 litri ascuns in cadrul compartimentului motor inmultindu-se pana la 840 CP si 1.000 Nm multumita tratamentului prescris de acelasi Kourosh Mansory.

Acum sa nu ne intrebi cumva si care sunt "noile" performante ale Mercedes-ului G63 AMG 6x6, pentru ca nu vom sti ce anume sa iti raspundem. Nu de alta, dar tunerii germani au preferat sa ne spuna cateva cuvine si despre modificarile interioare.

Modificari interioare care nu au nici un fel de limita sau restrictie, posesorii mega-off-roader-ului din Stuttgart fiind lasati ingredientele magice dupa cum ii taie capul. Ceea ce nu reprezinta neaparat un lucru rau, tinand cont ca tot ei sunt cei care platesc la final.

Ar mai fi si alte lucruri de spus despre Mercedes-ul G63 AMG 6x6 semnat Mansory, insa preferam sa ne oprim aici. Pentru ca, vorba aceea, imaginile fac cat un milion de cuvinte. Iar noi avem 12 imagini pe care sa le punem sa vorbeasca in locul nostru.

Mercedes G63 AMG 6x6 by Mansory - Galerie Foto

Mercedes G63 AMG 6x6 by Mansory - Galerie FotoMercedes G63 AMG 6x6 by Mansory - Galerie FotoMercedes G63 AMG 6x6 by Mansory - Galerie Foto

Mercedes G63 AMG 6x6 by Mansory - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mercedes G63 AMG 6x6 by Mansory - Galerie Foto
mai multe