Mercedes S63 AMG by Mansory: Cod GALBEN de carbon si cai putere

Mercedes S63 AMG by Mansory: Cod GALBEN de carbon si cai putere
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat Mercedes-ului S63 AMG vine de la Mansory
  • Oferta companiei germane include un total de pana la 1.000 de cai putere
  • Clienti pot opta, de asemenea, si pentru numeroase imbunatatiri din carbon
Distribuie pe Facebook

Daca stirile meteo nu sunt insa pe placul tau, atunci gandeste-te la proaspat lansatul Mansory M1000 ca la cel mai puternic si mai rapid taxi al planetei.

Inca de la bun inceput tinem sa precizam ca aceasta nu este chiar prima oara cand germanii de la Mansory se ocupa de Mercedes-ul S63 AMG. Spre deosebire insa de ultima sa vizita in Brand, super-limuzina cu motor V8 bi-turbo si tractiune integrala s-a intors acum acasa mai... galbena ca oricand.

Nu pentru a se apuca de taximetrie, ci pentru a scoate si mai mult in evidenta elementele din fibra de carbon - precum spoilerele fata / spate agresiv stilizate sau prelungirile proeminente de la nivelul profilului lateral, proaspat atasate caroseriei. Sau, cel putin, asta speram noi...

Tot la capitolul noutati exterioare mai putem preciza, de asemenea, si jantele finisate intr-o combinatie contrastanta de negru, plus argintiu, lista cu modificari vizuale continuand cu insertiile de piele si accentele de lemn masiv ce acompaniaza intre interiorul.

Pe plan tehnic, noul Mansory M1000 dispune - dupa cum o sugereaza si denumirea sa, de altfel - de exact 1.000 cai putere si 1.400 Newton-Metri. Drept urmare, faptul ca timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h a coborat pana la 3.2 secunde nu ar trebui sa surprinda pe absolut nimeni.

Vestile referitoare la viteza maxima anunta o limitare la 300 de kilometri pe ora, cei nefamiliarizati cu astfel valori avand in schimb la dispozitie o versiune imblanzita, pe nume M800, capabila de 800 CP, 1.200 Nm si 3.6 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h.

Informatiile referitoare la pretul modificarilor operate lipsesc cu desavarsire pentru moment, drept pentru care nu ne-a mai ramas decat sa ne indreptam atentia catre fotografiile disponibile. Pacat ca numarul acestora nu depaseste cifra trei, dat fiind faptul ca nu in fiecare zi avem ocazia sa vedem un Mercedes S-Class finisat in galben.

Noul Mercedes S63 AMG by Mansory

Noul Mercedes S63 AMG by Mansory

Distribuie pe Facebook
mai multe