Mercedes SL by Wald International - Festin in alb

Mercedes SL by Wald International - Festin in alb
Desi vremea cabrioletelor pare sa se fi scurs - cel putin in Romania, japonezii de la Wald International si-au facut timp pentru a ne incanta privirile cu un Mercedes SL complet modificat si finisat intr-un alb... alb ca zapada.
Distribuie pe Facebook

Inzestrata cu sistemul Airscarf, ultima generatie a modelului Mercedes SL promite sa livreze senzatii tari in aer liber chiar si pe timp de iarna. Drept urmare, posesorii roadsterului german nu au nici un motiv sa-si lase automobilul in garaj. In schimb, pentru a face in ciuda celorlalti participanti la trafic, acestia pot opta pentru un kit aerodinamic agresiv ce poarta semnatura specialistilor de la Wald International.

Mercedes SL by Wald International - Festin in alb

Mai exact, Mercedes-ul SL se bucura acum de prezenta unei parti frontale complet revizuite, ce se remarca in special prin spoilerul dotat cu prize uriase de aer si LED-uri pozitionate vertical. In ceea ce priveste partea din spate, aceasta atrage toate privirile asupra sa prin difuzorul de aer din fibra de carbon, acelasi material fiind folosit si la realizarea eleronului pentru portbagaj.

Mercedes SL by Wald International - Festin in alb

De asemenea, un punct principal de atractie se anunta a fi si sistemul de evacuare cu cele patru tobe de esapament si al lor design unic, pachetul exterior fiind intregit de extensiile pentru aripi si noile praguri laterale. Atingerea finala este adusa de jantele Renovatio R12 pe 20 inci care, impreuna cu o suspensie mai joasa, transforma creatia japonezilor de la Wald International intr-un adevarat 'eye-catcher'.

Mercedes SL by Wald International - Festin in alb Mercedes SL by Wald International - Festin in alb

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Mercedes SL by Wald International
mai multe