Mercedes SL modificat de Lorinser

Mercedes SL modificat de Lorinser
Poate ca nu a trecut foarte mult timp de la lansarea sa, insa noul Mercedes SL a reusit sa starneasca deja interesul marilor companii germane de tuning. Astfel, dupa Brabus, Wheelsandmore si Graf Weckerle, a venit randul celor de la Lorinser sa modifice ultima generatie a roadsterului din Stuttgart.
Distribuie pe Facebook

Proiectat dupa filozofia 'Form follows function', kitul aerodinamic propus de tunerul din Waiblingen aduce cu sine un plus considerabil de agresivitate, o dovada buna in acest sens fiind spoilerul fata inzestrat cu numeroase prize uriase de aer. De asemenea, creatia celebrei companii germane a scapat si de logo-ul Mercedes, noul SL de la Lorinser mai remarcandu-se si prin pragurile laterale restilizate sau extensiile pentru aripi.

In ceea ce priveste partea din spate a automobilului din Stuttgart, principala atractie este reprezentata de noul difuzor de aer, caruia i se alatura un eleron subtil pentru portbagaj, plus sistem de evacuare cu patru tips-uri cu design unic.

Mercedes SL by Lorinser

Mercedes SL by Lorinser

Pentru cei care nu apreciaza insa rezultatul final - iar motivele sunt lesne de inteles, specialistii Lorinser ofera si alte bunatati de ordin vizual, precum jante de diferite marimi, culori si stiluri sau multiple accesorii interioare, printre care si insertii de piele ori accente de alcantara, praguri iluminate si asa mai departe.

Referitor la partea tehnica, posesorii ultimei generatii a roadsterului Mercedes SL pot apela la compania din Waiblingen atat pentru o suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri, cat si pentru o mutare a limitei de viteza de la 250 la 280 kilometri pe ora (acolo unde este cazul).

Mercedes SL by Lorinser

Mercedes SL by Lorinser

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes SL by Lorinser
mai multe