Mercedes-ul 6x6 paleste in fata creatiei unui neamt. La baza este un Range Rover, dar are punte dubla pe spate

  • O companie germana vrea sa construiasca un Range Rover cu sase roti
  • Proiectul este botezat Superyacht Land Tender, sau SLT pe scurt
  • Va debuta in premiera in luna septembrie la Monaco
Distribuie pe Facebook

Compania germana T.Fotiadis Design, care activeaza in domeniul nautic, vrea sa creeze unul dintre cele mai extreme Range Rover-uri vazute vreodata. Este vorba despre un vehicul cu punte dubla pe spate, care va fi lansat in septembrie la Monaco.

Dupa ce nemtii de la Mercedes-Benz au uimit pe toata lumea cu uriasul G63 AMG 6x6, cativa tuneri au vazut o ocazie si au inceput sa vorbeasca despre un off-roader cu sase roti si punte dubla pe spate.

T.Fotiadis Superyacht Land Tender

Printre acestia se numara americanii de la Hennessey Performance, cu al lor VelociRaptor 6x6, sau britanicii de la Kahn Automobiles, care au dezvoltat asa-numitul Land Rover Defender Flying Huntsman 6x6. Acum insa au intrat pe fir si nemtii, prin compania T.Fotiadis Design.

T.Fotiadis Superyacht Land Tender

Daca acest nume nu iti spune nimic, nu este nicio problema, pentru ca nici noua. Insa cu siguranta le este cunoscut amatorilor de iahturi sau de design interior. Acum, brandul fondat de designerul Theodoros Fotiadis vrea sa creeze cel mai extrem Range Rover vazut vreodata, sau daca vrei, un super iaht pentru uscat.

T.Fotiadis Superyacht Land Tender

Germanii au botezat proiectul T.Fotiadis Superyacht Land Tender- SLT si vorbim despre un Range Rover cu sase roti si punte dubla pe spate. "Creierul" din spatele acestuia sustine ca acest vehicul este construit special pentru ca detinatorii de super iahturi sa calatoreasca in mare stil de la resedinta pana la docuri, unde ii asteapta ambarcatiunea de cateva zeci de milioane de euro.

T.Fotiadis Superyacht Land Tender

"Pana acum, posesorii de super iahturi ajungeau la docuri in ambarcatiunile lor de 9 metri, iar mai apoi erau nevoiti sa foloseasca limuzine Maybach sau Rolls-Royce pentru a se deplasa prin oras. SLT este construit special pentru aceasta lume a iahtingului si pentru cei care promoveaza stilul," au fost cuvintele exacte ale lui Fotiadis.

T.Fotiadis Superyacht Land Tender

Detaliile despre acest Superyacht Land Tender sunt deocamdata foarte putine, iar interiorul este complet necunoscut. Putem doar intui ca este vorba de materiale de cea mai buna calitate si deloc accesibile ca pret, multe ornamente si artificii de design si speram noi, un mini jacuzzi in bena.

T.Fotiadis Superyacht Land Tender

Compania de design germana vrea sa aduca in premiera un Range Rover cu sase roti si punte dubla pe spate la evenimentul Monaco Yacht Show, care se va desfasura in luna septembrie in Principat.

T.Fotiadis Superyacht Land Tender

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze T.Fotiadis Superyacht Land Tender
mai multe