Mercedes-ul A45 AMG arata fabulos pe albastru si cu jante Vossen

Mercedes-ul A45 AMG arata fabulos pe albastru si cu jante Vossen
  • Vossen ne incanta privirile cu un super-pictorial ce are ca actor principal Mercedes-ul A45 AMG
  • Hot-hatch-ul german iese in evidenta in special prin jantele din aliaj pe 20 inch, cu design multispita
  • Nici albastrul stralucitor al caroseriei sau kitul aerodinamic extrem nu vor trece neobservate
Distribuie pe Facebook

Si avem peste 45 de fotografii, plus un scurt material video - toate realizate pe plajele din Cape Town, Africa de Sud - care sa intareasca cele spuse de noi.

Primul hot-hatch din istoria germanilor de la Mercedes, A45-ul AMG depaseste toate asteptarile pe care le-ai putea avea de la un automobil de clasa compacta. Cel putin atunci cand vine vorba despre performanta, modelul companiei din Stuttgart avand nevoie de doar 4.6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Secretul impresionantei reusite se regaseste in compartimentul motor, acolo unde propulsorul turbo de doi litri lucreaza impreuna cu o transmisie DCT in sapte rapoarte pentru a livra tuturor celor patru roti aproximativ 360 CP si 450 Nm - valori arsuficiente inclusiv pentru o viteza maxima limitata la 250 kilometri pe ora.

Mercedes A45 AMG by VossenMercedes A45 AMG by Vossen

Mercedes A45 AMG by Vossen

Aceeasi lista cu specificatii tehnice ne mai intampina, de asemenea, si cu o suspensie sport dotata cu amortizoare ajustabile, plus un sistem de franare echipat cu discuri de pana la 350 de milimetri, primul hot-hatch din istoria germanilor de la Mercedes transformand astfel virajele intr-o simpla si neglijabila variabila.

Principalul punct forte al A45-ului AMG il reprezinta insa (de departe) departamentul sau vizual, prizele uriase ale spoilerului fata, extensiile proeminente caracteristice aripilor laterale sau difuzorul supradimensionat ce insoteste spoilerul spate atragand toate privirile celor din jur asupra caroseriei agresiv stilizate.

Nici interiorul nu se lasa totusi mai prejos, printre elementele remarcabile ale acestuia numarandu-se deja omniprezentele volan sport in trei spite si scaune fata cu suport lateral marit, respectiv cusaturile contrastante de culoare rosie si insertiile de aluminiu sau fibra de carbon, in functie de doleantele clientului.

Iar aceasta este doar o mica parte a unui mare intreg, exemplarul din cazul de fata adoptand inclusiv un albastru stralucitor la nivelul exteriorului, plus o pereche de jante Vossen VFS2 pe 20 inch si un kit aerodinamic extrem - cu flaps-uri frontale si eleron posterior - pentru un maximum de sex-appeal.

Mercedes A45 AMG by Vossen

Mercedes A45 AMG by Vossen

Mercedes A45 AMG by Vossen

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Mercedes A45 AMG by Vossen
mai multe