Mercedes-ul AMG GT S primeste de la Mansory o paleta de culori demna de curcubeul Skittles

Mercedes-ul AMG GT S primeste de la Mansory o paleta de culori demna de curcubeul Skittles
  • Mansory include trei noi culori pentru Mercedes-ul AMG GT S
  • Pe langa Gunmetal Grey, clientii mai pot alege rosu mat, alb mat sau portocaliu strident
  • Pachetul nemtilor include bare restilizate, aripa spate mai mare, aripi evazate, evacuare noua din inox si 217 cai putere in plus
Distribuie pe Facebook

Pachetul oferit de Mansory pentru Mercedes AMG GT S mai primeste trei noi culori care vor face GT-ul german demn de strazile din Emiratele Arabe Unite.

Tunerul german este cunoscut pentru faptul ca ia masini precum Mercedes, Rolls-Royce, Ferrari, Maserati sau Bentley si le transforma in ceva si mai extravagant decat erau inainte. Acum, atentia nemtilor s-a mutat pe una din modelele lor nationale, AMG-ul GT S, caruia i-au dat, pe langa un body kit evazat, o paleta de culori speciala.

Mercedes AMG GT S MansoryMercedes AMG GT S Mansory

Cand a fost prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva, pachetul celor de Mansory includea o bara fata restilizata, o aripa spate mai mare pentru a maximiza apasarea la sol, diffuser si aripi evazate care au latit masina cu pana la 25 de milimetri in fiecare parte.

Desi la inceput masina a venit finisata in culoarea Gunmetal Grey cu un finish special, nemtii s-au gandit ca nu este indeajuns, si au decis sa ii mai adauge trei noi culori: rosu mat, alb mat si portocaliu strident.

Mercedes AMG GT S Mansory

Dupa cum ne-au obisnuit, cei de la Mansory nu au uitat nici de interior caruia i-au adaugat insertii de fibra de carbon la nivelul volanului, pedale din aluminiu, logo-ul companiei brodat pe scaune si praguri iluminate.

Mercedes AMG GT S MansoryMercedes AMG GT S Mansory

Datorita unor turbine mai mari, o mapare noua a motorului si o noua evacuare din inox, AMG-ul GT S Mansory a primit 217 cai putere in plus. Masina ajunge acum de la 0 la 100 km/h in 3.4 secunde si are o viteza maxima de 330 km/h.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mercedes AMG GT S Mansory
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 6 Iunie 2016