Mercedes-ul ASTA pune pe tava 600 CP si 300 km/h

Mercedes-ul ASTA pune pe tava 600 CP si 300 km/h
  • Primul pachet de tuning destinat noului Mercedes C63 AMG vine de la Brabus
  • Oferta companiei germane include atat un plus de performanta, cat si o doza extra de sportivitate vizuala
  • Clientii pot opta pentru 600 CP, elemente aerodinamice din carbin si altele
Distribuie pe Facebook

Nimeni nu s-a plans pana acum de performantele noului C63 AMG S, insa cifrele si numerele livrate de modelul german reprezinta doar un punct bun de plecare pentru specialistii Brabus.

Odata echipat cu pachetul PowerXtra B40 – 600, propulsorul bi-turbo in opt cilindri, cu capacitate de patru litri, prezent la datorie ajunge sa dezvolte un total de 600 de cai putere si 800 de Newton-Metri sau, daca vrei, cu aproximativ 90 CP si 100 Nm mai mult decat in momentul iesirii sale de pe linia de asamblare.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza acum in doar 3.8 secunde, cea mai noua creatie a celor de la Brabus, care porneste de la Mercedes-ul C63 AMG S, continuand sa sprinteze nestingherita pana la pragul celor 300 de kilometri pe ora. Atat in versiunea Sedan, cat si in varianta Break.

Mercedes C63 AMG S by BrabusMercedes C63 AMG S by Brabus

Mercedes C63 AMG S by Brabus

Dar stai: imbunatatirea performantelor nu reprezinta singura ta prioritate? Nici o problema. Aceiasi specialisti ai celebrei companii de tuning din Bottrop mai ofera pentru modelul german si un set de elemente aerodinamice - precum prelungirile proeminente destinate spoilerelor fata si spate, realizate din fibra de carbon.

Meniul exterior se incheie intr-un final cu perechea de incaltari sport, compusa din jante pe 20 inch si anvelope pe masura, lista cu modificari continuand insa cu padelele din aluminiu, vitezometrul gradat pana la 340 km/h si pragurile iluminate cu logo-ul Brabus ce-i dau o savoare speciala Mercedes-ului C63 AMG S.

In plus, pentru cei care cauta un plus de individualism, propunerea celebrei companii de tuning din Bottrop mai include si insertii de piele, respectiv accente de alcantara in toate culorile posibile si imposibile. Asta, bineinteles, pe langa ornamentele din lemn si / sau fibra de carbon, in functie de preferintele clientului.

Botezata sugestiv C600, cea mai noua creatie a germanilor de la Brabus va putea fi admirata pentru prima oara in piele si metal chiar la mijlocul acestei luni, atunci cand cea de-a 66-a editie a Salonului Auto de la Frankfurt isi va deschide larg portile.

Mercedes C63 AMG S by Brabus

Mercedes C63 AMG S by Brabus

Mercedes C63 AMG S by Brabus

Mercedes C63 AMG S by Brabus

Mercedes C63 AMG S by Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Mercedes C63 AMG S by Brabus
mai multe