Mercedes-ul cu care niciun Audi sau BMW nu indrazneste sa se puna. Are 950 de cai sub capota si face suta in doar 2.7 secunde

Mercedes-ul cu care niciun Audi sau BMW nu indrazneste sa se puna. Are 950 de cai sub capota si face suta in doar 2.7 secunde
  • Mercedes-ul cu care niciun Audi sau BMW nu indrazneste sa se puna
  • Are 950 de cai sub capota si face suta in doar 2.7 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului depaseste pragul celor 320 de kilometri pe ora. Suna bine, nu-i asa?

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de patru ani si trecut de curand - in 2021, printr-un facelift major, primul Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe din istorie se vinde, zilele acestea, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor se regaseste - mai nou, si o varianta comercializata sub indicativul GT 63 S E Performance, in compania unui propulsor cu opt cilindri in V si doua turbine supradimensionate.

A post shared by OPUS Automotive GmbH (@opus_innovation)

Unitatii cu o capacitate de 4.0 litri, pe benzina, i se alatura un motor electric cu o baterie de 6.1 kWh si propria transmisie, respectiva solutie traducandu-se printr-un total de pana la 843 CP. De unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, intr-un timp de numai 2.9 secunde, lista atractiilor principale continuand cu o viteza de top de aproximativ 316 kilometri pe ora, potrivit primelor informatii publicate de producatorul cu sediul in Affalterbach.

Insuficient, si-au spus nemtii de la OPUS - care se lauda cu primul pachet de tuning destinat extremului Mercedes-AMG GT 63 S E Performance. Sinonim cu 950 de cai - dupa cum spuneam, de altfel, si anterior, impresionantul meniu promite sa rezolve ecuatia 0-100 de kilometri pe ora cu 0.2 secunde mai repede decat in mod normal, in 2.7 secunde, acul vitezometrului depasind ulterior pragul celor 320 de kilometri pe ora, potrivit urmatorului video.

Distribuie pe Facebook
mai multe