Mercedes-ul pe care numai un singur om il poate avea. A fost construit doar intr-un singur exemplar

Mercedes-ul pe care numai un singur om il poate avea. A fost construit doar intr-un singur exemplar
  • Germanii de la Mansory au pregatit o noua super-versiune a Mercedes-ului S63 AMG Coupe
  • Elegantul automobil de inalta performanta din Stuttgart se lauda acum cu un total de 840 CP
  • Numai un singur om de pe aceasta planeta se va putea bucura la maximum de bijuteria cu pricina
Distribuie pe Facebook

Fanii coupe-urilor extreme o vor lua razna la auzul vestii ca Mansory a pregatit o noua super-versiune a Mercedes-ului S63 AMG. Se vor calma insa imediat ce vor afla ca automobilul in cauza este, de fapt, un unicat.

Germanii de la Mansory au pregatit o noua versiune pe steroizi a Mercedes-ului S63 AMG Coupe, elegantul automobil de inalta performanta din Stuttgart gazduind acum in compartimentul motor nici mai mult, nici mai putin de 840 de cai putere.

Fericitul proprietar al impresionantului proiect de tuning se va putea lauda inclusiv cu un cuplu maxim limitat la 1.150 de Newton-Metri, secretul din spatele acestor cifre si numere absolut ridicole constand in echiparea propulsorului V8 de 5.5 litri prezent la datorie cu doua turbine de dimensiuni mai mult decat generoase.

Mansory S63 AMG Coupe de la MansoryMansory S63 AMG Coupe de la Mansory

"Mici" ajustari au fost operate, de asemenea, si la nivelul sistemelor de admisie a aerului, respectiv evacuare a gazelor, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora coborand astfel pana la 3.5 secunde.

Vestile referitoare la valoarea din dreptul vitezei maxime nu sunt chiar imbucuratoare, cei de la Mansory preferand impuna o limitare la pragul celor 300 km/h. Chiar si asa, vorbim despre o crestere de 50 de kilometri pe ora comparativ cu ceea ce ofera un Mercedes S63 AMG Coupe la momentul iesirii din fabrica.

Acestea fiind spuse, lasam in urma partea tehnica a celui mai nou proiect al celebrei companii germane de tuning si ne indreptam atentia catre cea estetica, acolo unde fiecare modificare se vrea in ton cu cei 840 de cai putere anterior mentionati.

Mansory S63 AMG Coupe de la Mansory

Drept urmare, prizele uriase de aer domina caroseria (odata) elegantului automobil de inalta performanta din Stuttgart, prelungirile proeminente fiind si ele folosite din plin. Un set de jante pe 22 inch pune capat meniului exterior, in timp ce departamentul interior propune o combinatie de piele fina si lemn masiv.

Cel mai important detaliu cu privire la noul Mansory S63 AMG Coupe Platinum Edition consta insa in inscriptia "One of One" de la nivelul consolei centrale. Asta inseamna ca numai un singur om se poate bucura de o astfel de bijuterie.

Mansory S63 AMG Coupe de la MansoryMansory S63 AMG Coupe de la Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mansory S63 AMG Coupe de la Mansory
mai multe