Minunile pe care le fac niste jante bine alese. Lectie predata de un Chevy Corvette C2

Minunile pe care le fac niste jante bine alese. Lectie predata de un Chevy Corvette C2
  • Forgeline ne incanta privirile cu un Chevy Corvette C2 superb modificat
  • Exemplarul cu pricina propune o garda la sol redusa si discuri Baer RS
  • Propulsia este acum asigurata de o unitate V8 imprumutata de la Stingray
Distribuie pe Facebook

Se spune ca un nou set de jante are puterea de a schimba complet aspectul unei masini, insa cat de adevarata este aceasta zicala? Raspunsul vine de la un Chevrolet Corvette C2 trecut pe la Forgeline pentru un schimb de incaltari.

Partea frontala ascutita, farurile escamotabile, aripile proeminente si stopurile duble sunt doar cateva dintre detaliile ce ies in evidenta la acest Chevrolet Corvette de generatie a doua.

Cea mai interesanta caracteristica a exemplarului cu pricina o reprezinta, fara doar si poate, jantele Forgeline RS6, care reusesc sa atraga privirile celor din jur atat prin design-ul in sase spite, cat si prin prinderea lor centrala.

Nu va trece insa neobservat contrastul placut dintre caroseria albastra ca oceanul si incaltarile de culoarea bronzului, dungile rosii de la nivelul anvelopelor desavarsind acest joc de nuante.

In plus, ca totul sa fie perfect, acest Chevrolet Corvette de generatie a doua a suferit numeroase imbunatatiri inclusiv sub capota, acolo unde acum isi face veacul un V8 cu capacitate de 6.2 litri imprumutat de la un C7 Stingray.

Ai perfecta dreptate si in cazul in care observi o garda la sol mai joasa decat in mod normal, cateva modificari fiind operate inclusiv la nivelul suspensiei ce insoteste exemplarul cu pricina.

O pereche de discuri RS din gama companiei Baer pune intr-un final capat listei cu bunatati, lectia de astazi surprinzand nu doar impactul pe care il pot avea niste jante bine alese, ci si faptul ca nu exista masini de netunat.

Chevrolet Corvette C2 cu jante Forgeline

Chevrolet Corvette C2 cu jante ForgelineChevrolet Corvette C2 cu jante Forgeline

Chevrolet Corvette C2 cu jante Forgeline

Distribuie pe Facebook
mai multe