Mitsubishi Eclipse - discoteca mobila

Mitsubishi Eclipse - discoteca mobila
De ce sa te duci in cluburi si discoteci cand poti avea totul in masina ta? In acest mod a gandit proprietarul acestui Mitsubishi Eclipse.
Distribuie pe Facebook
Masina a fost conceputa exclusiv pentru show-uri, exteriorul fiind lucrat de “Mlïn tuning”. Vopsea personalizata, jante Koning pe 20” si airride G.A.S, acestea sunt elementele vizibile la o prima cercetare.

In ceea ce priveste interiorul, sunt multe de spus, sau mai bine zis de vazut. Tapiteria din piele si lana acopera tot, incepand cu scaunele OMP si terminand cu tot ansamblul interior.

Insa, dupa cum am spus si la inceput, partea cea mai importanta a acestui proiect o reprezinta linia audio. Gandita si pusa in aplicare integral de o firma specializata in domeniu, aceasta reprezinta elementul cheie al intregului articol.

Aceasta este compusa, la interior, dintr-o unitate centrala DVD Mex-1, difuzoare Rainbow KX130C amplasate pe bord si doua sisteme Rainbow SLC265 fixate in panourile usilor.

In spatele masinii, lucrurile devin ceva mai complicate, pentru ca in portbagaj gasesti aproape orice. Incepand cu doua subwoofere Rainbow Hammer cu dimensiunea de 12”, patru amplificatoare, Kraftwerk Rae 2150 si Sony XM 125.

Pentru a asigura o functionare ireprosabila a intregului sistem s-au adaugat un condesator de 2.0 microfarazi si doua baterii Optima de 729 . Cireasa de pe tort o reprezinta monitorul de 10.4”, ce se gaseste tot in spatele masinii.

Toata instalatia portbagajului este ridicata cu ajutorul unui mecanism special, care fixeaza difuzoarele si monitorul in pozitia exacta doar in momentul in care capacul este actionat spre deschidere.

Per total, masina este lucrata pana la cele mai mici detalii si, chiar daca are cateva tendinte de a „cadea in pacat”, rezultatul este unul frumos.
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Mitsubishi Eclipse - discoteca mobila
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 25 August 2009