Motivul pentru care aceasta masina de 92 de CAI costa aproape cat un Mercedes S63 AMG. Poze reale

Motivul pentru care aceasta masina de 92 de CAI costa aproape cat un Mercedes S63 AMG. Poze reale
  • Motivul pentru care aceasta masina de 92 de CAI costa aproape cat un Mercedes S63 AMG
  • Viteza maxima nu depaseste insa, in cazul de fata, 130 de kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Viteza maxima nu depaseste insa, in cazul de fata, 130 de kilometri pe ora, in timp ce scaunele cu ventilatie si masaj lipsesc, cu desavarsire, din peisaj.

Un Smart Fortwo la pret de Mercedes S63 AMG? Nu este niciun fel de gluma sau exagerare: scos, de curand, la vanzare, acest exemplar transformat in Brabus 92R are o nota de plata de 46.284 de euro, potrivit anuntului publicat pe internet.

Avand, la baza, versiunea EQ Cabrio a citadinei nemtesti, respectiva masina iese in evidenta numaidecat prin plafonul partial retractabil din material textil, insa nu vor trece neobservate nici noile jante din seria Monoblock IX, cu diametrul de pana la 16 / 17 inch.

Brabus 92R

Brabus 92R

Brabus 92R

Meniul caracteristic aceluiasi Brabus 92R, unul dintre cele 50 care vor fi construite, cuprinde inclusiv un kit aerodinamic subtil pentru caroserie. Plus capace din fibra de carbon destinate oglinzilor retrovizoare, daca mai era nevoie de precizat.

In cabina, respectiva masina se remarca in special prin tapiterie din piela extrem de fina, de culoare rosie, acompaniata de unele cusaturi negre si detalii sub forma de fagure, dar si diferite accesorii semnate de designerii celebrei companii germane de tuning.

Chiar daca are la baza versiunea electrica Smart Fortwo EQ Cabrio, acest exemplar transformat in Brabus 92R mai ofera si o doza extra de putere. In urma modificarii sistemului de propulsie, valorile maxime au urcat pana la 92 CP si 180 Nm.

Drept urmare, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu depaseste acum 10.9 secunde, pe cand viteza de top este limitata electronic la 130 km/h; cat despre autonomie, primele detalii vorbesc despre un maximum de 125 de kilometri.

Merita insa acest Brabus 92R, fie el si nou-nout, pretul de 46.284 de euro? Sau ai prefera, in cazul in care te-ai afla intr-o astfel de situatie, evident, sa optezi pentru un Mercedes S63 AMG mult mai puternic si mai luxos, fie el la mana a doua?

Brabus 92R

Brabus 92R

Brabus 92R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Brabus 92R
mai multe