Motivul pentru care aceasta Skoda de 270 CP costa aproape cat un BMW M3 din 2018

  • a
Distribuie pe Facebook

Fabricat in urma cu mai putin de 12 luni, automobilul companiei din Mlada Boleslav a parcurs doar 12.300 de kilometri pana la momentul de fata, este specificat in cadrul anuntului de vanzare.

Atunci cand nu isi stoarce creierii cu dezvoltarea si testarea modificarilor destinate produselor aflate in portofoliul celor de la Audi, celebra companie de tuning ABT Sportsline isi dedica timpul imbunatatirii modelelor (ceva) mai accesibile pe care Grupul Volkswagen le comercializeaza pe piata de pe Batranul Continent.

Un exemplu concret in acest sens il reprezinta primul automobil cu motor bi-turbodiesel din istoria Skoda, vehiculul cunoscut sub numele de Kodiaq RS primind de la specialistii din Kempten inclusiv un plus de putere.

ABT Kodiaq RS de vanzare

De altfel, modelul care a jucat rolul de cobai in procesul de dezvoltare si testare a modificarilor destinate gamei cu pricina este acum de vanzare, oficialii celebrei companii de tuning ABT Sportsline cerand 56.890 de euro pe exemplarul cu 12.300 de kilometri la bord. Bani de BMW M3 fabricat in anul 2017, chiar 2018.

Revenind insa la ce ofera automobilul cu motor bi-turbodiesel din portofoliul Skoda, respectivul Kodiaq RS are mai putin de 12 luni vechime si gazduieste sub capota o herghelie formata din aproximativ 270 de cai putere.

Meniul modelului care a fost imbunatatit de celebra companie de tuning ABT Sportsline continua cu o larga varietate de dotari, inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED si instrumente de bord digitale. Din peisaj nu lipsesc, de asemenea, nici jantele din aliaj cu diametrul de 20 de inch sau climatizarea automata.

Cumparatorul acestui Kodiaq RS se va mai bucura si de scaune fata cu functie de incalzire, primul automobil cu motor bi-turbodiesel din istoria Skoda dispunand, printre altele, si de tapiterie din alcantara cu detalii contrastante.

ABT Kodiaq RS de vanzare

ABT Kodiaq RS de vanzare

ABT Kodiaq RS de vanzare

ABT Kodiaq RS de vanzare

ABT Kodiaq RS de vanzare

ABT Kodiaq RS de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze ABT Kodiaq RS de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Iulie 2020