Motivul pentru care acest Bentley Continental GT se vinde atat de ieftin

Motivul pentru care acest Bentley Continental GT se vinde atat de ieftin
  • Replica este bazata pe un Ford Mustang
  • Sub capota are un motor V8 de 4.6 litri
  • Nota de plata finala a ajuns la aproximativ 100.000 dolari
Distribuie pe Facebook

Un american a scos la vanzare pe un bine-cunoscut site o replica destul de exacta a Bentley-ului Continental GT. La baza, masina este un Ford Mustang, iar sub capota se afla un motor V8 de 4.6 litri.

Chiar si acum, un Bentley Continental GT nu este nici pe departe o masina pe care ai putea sa ti-o cumperi pentru o suma accesibila. Insa, daca iti doresti cu adevarat una si esti inventiv, poti apela la o replica. Da, nu este o masina originala, insa daca gasesti sau construiesti o replica foarte apropiata de modelul original, poti pacali cu usurinta cateva persoane.

Replica Bentley Continental GT

Un astfel de exemplar este si acest Ford Mustang transformat in Continental GT, care isi cauta acum un nou proprietar pe un bine-cunosut site din Statele Unite ale Americii. Aceasta replica a fost construita cu o atentie deosebita la detalii, iar avand in vedere suma investita, omul nostru putea sa-si cumpere lejer un exemplar original. Insa nu a vrut.

Replica Bentley Continental GT

Potrivit anuntului, acesta sustine ca Bentley-urile din anii 2000 nu sunt foarte fiabile si costa o caruta de bani sa le intretii. Asa ca a luat un Ford Mustang GT S195 caruia i-a dat un aer britanic cu ajutorul unui body-kit facut la comanda, o suspensie Tokico si piese Bentley in valoare de 20.000 de dolari (faruri, stopuri, ceas Breitling, schimbator de viteze sau gurile de ventilatie din interior).

Replica Bentley Continental GT

Asa cum spuneam, atentia la detalii este una deosebita, iar pentru ochiul unui necunoscator, aceasta replica ar putea fi confundata usor cu un Continental GT. Pachetul este completat de un propulsor V8 de 4.6 litri si 550 de cai putere, transmisie manuala, frane Brembo de 15 inch pe fata si 14 pe spate, un display de 8 inch in interior si un sistem audio premium Rockford Fosgate.

Replica Bentley Continental GT

La final, nota de plata a ajuns in jurul sumei de 100.000 de dolari, insa acum, omul nostru vrea sa vanda acest Mustang transformat pentru 49.000 de dolari. Mai mult decat atat, pretul este usor negociabil.

Replica Bentley Continental GT

Replica Bentley Continental GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Replica Bentley Continental GT
mai multe