Motivul pentru care acest Mercedes cu motor de 2.0 litri costa peste 300.000 de dolari

Motivul pentru care acest Mercedes cu motor de 2.0 litri costa peste 300.000 de dolari
  • Motivul pentru care acest Mercedes cu motor de 2.0 litri...
  • ... costa peste 300.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Un Mercedes cu motor de 2.0 litri si o nota de plata ce depaseste pragul de 300.000 de dolari? Exista!

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, actualul Mercedes CLA se vinde, zilele acestea, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste, oarecum inutil de mentionat, si o varianta oferita de specialistii diviziei de performanta AMG sub denumirea de CLA 45 4MATIC+.

Disponibil alaturi de un motor cu patru cilindri in linie, de 2.0 litri si undeva in jurul a 421 de cai putere, respectivul model promite sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora in exact 4.0 secunde. Ulterior, cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la o viteza de top limitata electronic la 250 sau 270 de kilometri pe ora.

Acelasi Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ promite sa impresioneze audienta, printre altele, si cu nota de plata care il insoteste. Mai precis, preturile de vanzare pornesc, daca vine vorba cumva despre piata din Romania, de la 71.450 de euro, pe cand un elvetian va avea de scos din buzunare o suma minima de 87.100 de franci.

Ce legatura are Elvetia cu modelul animat de un motor cu patru cilindri in linie, de 2.0 litri si aproximativ 421 de cai putere? Simplu: o companie locala, cunoscuta sub numele de CarCraft, se lauda cu crearea unui exemplar unic pe planeta Pamant, ce isi intampina potentialii cumparatori impreuna cu un cost de achizitie ce depaseste orice limita a imaginatiei.

Oferit in schimbul a peste 300.000 de dolari, dupa cate se aude, respectivul CLA 45 4MATIC+ se remarca in special prin noua folie, cu accente de negru si rosu, aplicata caroseriei. Ce este drept, nu vor trece neobservate nici nenumaratele ornamente din fibra de carbon, afirmatie valabila si in cazul jantelor semnate de Vossen.

La interior, de cealalta parte a portierelor, impresionantul Mercedes-AMG dispune, din belsug, de piele si Alcantara, absolut fiecare detaliu in parte, pana si comenzile scaunelor cu reglare electrica sau grilele difuzoarelor de la Burmester ascunzandu-se in spatele acestora. Din peisaj nu lipsesc nici cusaturile contrastante, nici fibra de carbon, nici plafonul iluminat.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 17 Martie 2022