Motorul V8 de Mustang, el l-a pus pe un URS din '86. Acum conduce singurul 350i din lume

  • Un BMW E30 cu motor de Mustang 5.0 e de vanzare in SUA
  • Singurul 350i din lume are si parti bune, si mai putin bune
  • Cea mai mare suma oferita pana acum se ridica la 3.000$
Distribuie pe Facebook

Ce este drept, vechiul model bavarez a pornit de curand in cautarea unei noi case, licitatia organizata pe internet adunand deja 66 de oferte.

Arata ca oricare 325 de la mijlocul decadei 1980, insa acest URS de culoare rosie are o inima mult mai mare decat restul exemplarelor asamblare in anul 1986.

Si totul datorita actualului sau proprietar, caruia i s-a parut o idee buna sa renunte la motorizarea originala, cu sase cilindri in linie, in favoarea unui V8 de cinci litri.

BMW E30 cu motor de Mustang GT

BMW E30 cu motor de Mustang GT

Imprumutat de la un Mustang cu o vechime de trei decenii, propulsorul anterior mentionat este si principalul motiv pentru care acest BMW a fost redenumit 350i.

De la muscle car-ul care a parasit linia de productie in anul 1989 a fost preluata si cutia de viteze, o manuala cu cinci rapoarte - dupa cum reiese si din imagini.

Tot la capitolul vesti bune putem include si interiorul, despre care vanzatorul sustine ca arata mai bine decat in cazul multor BMW-uri E30 scoase la licitatie.

Un alt element care trebuie luat in considerare este trapa perfect functionala si bine etansata, potrivit anuntului publicat pe un cunoscut site de specialitate.

Mai putin entuziasmante sunt detaliile legate de lipsa aerului conditionat, a vopselei rosii si, nu in ultimul rand, ruginei care afecteaza aripile fata ale caroseriei.

Ajunsi la final, incheiem prin a preciza ca acest URS cu inima de Mustang a primit pana acum 66 de oferte, iar cea mai mare atinge se ridica la 3.000 de dolari.

BMW E30 cu motor de Mustang GT

BMW E30 cu motor de Mustang GT

BMW E30 cu motor de Mustang GT

BMW E30 cu motor de Mustang GT

BMW E30 cu motor de Mustang GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW E30 cu motor de Mustang GT
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 14 Ianuarie 2019