Mr. Big exista: VW Golf Mk3 by John

Mr. Big exista: VW Golf Mk3 by John
Poate nu toata lumea e familiarizata cu termenul "Mr. Big", insa fara nici macar o avertizare ni s-a demonstrat adevarul deja stiut: poti porni tuningul de la ceva mic pentru ca la final sa te bucuri de ceva big - Big success! John Redfearn imprastie visul american al pasionatilor. Beware!
Distribuie pe Facebook

In mod evident, masina e un Golf Mk3, dar cu greu ti se confirma acest lucru - doar un ochi antrenat detecteaza toate modificarile aduse in timp. Partea din fata aduce cu un Vento autentic, iar farurile smoked sunt ingredientul magic pentru look-ul misterios. Ma rog, pentru o intalnire "face to face" de neuitat, partea frontala a fost dotata si cu un spoiler pe masura.

Mr. Big exista: VW Golf Mk3 by John


Nu mai e deloc o surpriza pentru iubitorii VW: jantele sunt mai mult decat proeminente! Provin de la un Corvette, 8.5X16'' in fata, 9.5X16'' in spate, completate perfect de anvelopele Falken 195/40/16 si 215/35/16. Pentru a aduce masina mai aproape de sol, John a optat pentru coilovere FK Konigsport, dar nu a fost suficient. In ajutor au venit si arcurile sport 20mm.

Mr. Big exista: VW Golf Mk3 by John


Fidel stilului ales, spatele - desi foarte modest, arata trasnet. John a renuntat la stergator si a montat un set de stopuri Hella. Pentru un efect desavarsit masina a primit si distantiere H&R 20mm. 

Mr. Big exista: VW Golf Mk3 by John


Nici la interior lucrurile nu se schimba drastic. Pentru o atmosfera luxurianta, scaunele si toate elementele adiacente au fost imbracate in vinil colorat. La loc de cinste, volanul Momo - John e multumit de el, in ciuda faptului ca poate parea CAM mic.

Mr. Big exista: VW Golf Mk3 by John

John nu si-a tinut doar Mk3-ul aproape, ci si prietenii. Fara ei, orice drum pare lung. Iar acum, la finish, bucuria este colectiva, adica laudele si aprecierile se impart in mod egal. Mr. Big (success) exista!


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze VW Golf Mk3 by John
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Februarie 2010