N-au mai vrut sa astepte noul RS Q5. Nemtii de la ABT au dus actualul SQ5 in peste 400 de cai

N-au mai vrut sa astepte noul RS Q5. Nemtii de la ABT au dus actualul SQ5 in peste 400 de cai
  • ABT a dezvoltat un pachet de tuning pentru Audi SQ5
  • Crossover-ul german dezvolta acum peste 400 de cai putere
  • Exteriorul a primit mai multe imbunatatiri
Distribuie pe Facebook

Tunerul german a dezvoltat un pachet de tuning pentru Audi-ul SQ5. Cea mai puternica versiune (momentan) a crossover-ului din Ingolstadt a primit un bodykit agresiv pentru exterior si o crestere considerabila de putere.

In contextul in care tot mai multi clienti cauta un SUV sau un crossover de performanta, nemtii de la Audi au anuntat cu ceva timp in urma ca divizia sport proprie a primit sarcina de a dezvolta mai multe modele de acest fel pe viitor.

Astfel, pe parcursul lui 2018 ar urma sa facem cunostinta cu noul RS Q5, insa daca nu mai ai rabdare pana atunci si se intampla sa ai in garaj un SQ5, atunci oferta nemtilor de la ABT este mai mult decat potrivita pentru tine.

Audi SQ5 ABT

Cel mai recent pachet de tuning dezvoltat de acestia se potriveste manusa pe actualul Audi SQ5, care vine din fabrica alaturi de un propulsor V6 turbo de 3.0 litri, capabil de 354 de cai putere si 500 Nm cuplu. Desigur, specialistii ABT nu s-au multumit cu aceste valori, asa ca intai de toate s-au hotarat sa le creasca la 425 de cai si la 550 Nm cuplu.

Mai apoi, echipa de creatie a trecut la imbunatatirea exteriorului. Partea frontala a fost putin redesenata si a primit cateva prize de aer mai mari, o buza mai proeminenta si o grila neagra, aripile sunt scoase in evidenta de ornamentele din fibra de carbon, iar in spate avem o aripa discreta si patru iesiri (reale de aceasta data) pentru sistemul de evacuare.

Audi SQ5 ABT

In plus, suspensia a fost recalibrata pentru ca masina sa aiba o manevrabilitate imbunatatita si ca sa stea mai aproape de asfalt, iar setul de jante de 20 de inch semnate de ABT completeaza foarte bine acest tablou.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2017