N-au vrut sa-i strice aspectul, asa ca au tunat-o foarte discret. Limuzina de la AUDI are si mai multi cai putere

N-au vrut sa-i strice aspectul, asa ca au tunat-o foarte discret. Limuzina de la AUDI are si mai multi cai putere
  • Este cel mai nou pachet de tuning de la ABT
  • Noul A8 a primit cateva imbunatatiri minore
  • Propulsorul diesel de 3.0 litri este mai puternic
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la ABT au publicat primele imagini cu cel mai nou pachet de tuning dezvoltat special pentru Audi A8. Limuzina de lux din Ingolstadt a primit cateva imbunatatiri discrete, dar si mai multa putere pentru unitatea diesel de 3.0 litri.

Cea mai noua generatie Audi A8 a fost lansata in 2017 si a facut multa valva mai ales cu noile sale tehnologii care ii permit sa ruleze autonom pana la viteze de maxim 60 de km/h.

Cat despre design-ul inspirat de conceptul Audi Prologue, parerile sunt cam impartite. Proprietarul acestui exemplar a vrut mai multe de la limuzina sa de lux, asa ca a dat-o pe mainile celor de la ABT, care in acest caz au fost foarte "cuminti" in ceea ce priveste pachetul de tuning.

Audi A8 de la ABT

Acesta este format din cateva extensii pentru spoilerele fata/spate, o aripa spate discreta si un set de jante cu diametrul de 22 de inch. Habitaclul modelului german a primit la randul lui ornamente iluminate pentru praguri, o nuca speciala pentru schimbatorul de viteze si un buton din carbon pentru pornirea/oprirea motorului.

Ca tot veni vorba despre propulsorul Audi-ului A8, specialistii ABT au resoftat ECU-ul, astfel ca acum agregatul de 3.0 litri diesel dezvolta cu 44 de cai putere si cu 50 Nm mai mult decat inainte. Asta inseamna ca cel de la volan are acum la dispozitie 330 de cai si 650 Nm cuplu.

Audi A8 de la ABT

La noi in tara, noua generatie A8 este disponibila atat cu ampatament standard, cat si cu ampatament marit (A8 L), iar pretul de pornire este de 95.010 euro, respectiv 98.600 de euro. Singura motorizare disponibila este A8 50 TDI quattro, adica acel agregat diesel de care vorbeam mai sus.

Audi A8 de la ABT

Audi A8 de la ABT

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Ianuarie 2019