N-o fi el cel mai frumos Porsche, dar cu ajutorul celor de la TechArt parca mai arata cumva

  • TechArt a dezvoltat pachetul de tuning GrandGT pentru Panamera
  • Acesta poate fi comandat pentru toata gama de modele
  • Iese in evidenta datorita body-kit-ului agresiv
Distribuie pe Facebook

Tunerul de casa al nemtilor de la Porsche a dezvoltat pachetul de tuning GrandGT pentru toata gama Panamera. Din meniu nu lipsesc mai multe elemente din fibra de carbon dar si un body-kit destul de agresiv.

Porsche-ul Panamera este fara indoiala un sedan de lux care ofera tot ce au mai bun nemtii din Stuttgart. Insa, chiar si aceasta ultima generatie are un mare minus: exteriorul. Echipa de creatie l-au mai imbunatatit pe ici pe colo insa parca totusi ar fi loc de mai bine.

TechArt GrandGT

Un viitor facelift nu va fi lansat prea curand, asa ca singura alternativa raman tunerii. Printre cei care merita atentia noastra se numara inevitabil si nemtii de la TechArt, care tocmai au lansat pachetul GrandGT, dezvoltat exclusiv pentru toata gama Panamera.

TechArt GrandGT

Exteriorul iese imediat in evidenta datorita body-kit-ului agresiv, partii frontale cu o bara fata redesenata, prizelor de aer supradimensionate, catorva elemente de design imprumutate de la 911 GT3, capotei din fibra de carbon, aripilor evazate sau jantelor de 22 de inch. Singura problema ramane culoarea, care parca este prea...plictisitoare.

TechArt GrandGT

Habitaclul poate fi modificat dupa specificatiile clientului, in cazul acestui exemplar fiind vorba despre mai multe accente portocalii, trimuri interioare imbracate in fibra de carbon si un volan nou cu sigla TechArt in mijloc, ceva mai mic decat cel standard.

TechArt GrandGTTechArt GrandGT

Asa cum spuneam mai sus, pachetul de tuning GrandGT poate fi comandat pentru toata gama Panamera, de la varianta de baza pana la cea mai puternica versiune, Turbo S E-Hybrid. Acesta a debutat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, unde a fost prezentat alaturi de alte pachete create pentru Porsche-ul 911, 718 Cayman S si Macan.

TechArt GrandGT

TechArt GrandGT

TechArt GrandGT

TechArt GrandGT

TechArt GrandGT

TechArt GrandGT

TechArt GrandGT

TechArt GrandGT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze TechArt GrandGT
mai multe