N-o fi mult, dar e suficient. JE Design duce Octavia RS230 in 300 de cai putere

N-o fi mult, dar e suficient. JE Design duce Octavia RS230 in 300 de cai putere
  • JE Design a lansat pachetul de tuning pentru Skoda Octavia RS230
  • Modelul ceh primeste un body-kit si mai multe imbunatatiri tehnice
  • Motorul dezvolta acum 300 de cai putere si 430 Nm cuplu
Distribuie pe Facebook

JE Design a lansat pachetul de tuning destinat Skodei Octavia RS230. Multumita acestuia, modelul cehilor dezvolta acum 300 de cai putere si 430 Nm cuplu.

Constructorul ceh de automobile a lansat Octavia RS230 pentru amatorii de masini care imbina utilitatea cu inalta performanta. In versiune standard, aceasta dezvolta 230 de cai putere si 350 Nm cuplu, de ajuns pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 6.8 secunde.

Skoda Octavia RS230 by JE Design

Daca totusi vrei mai mult, nemtii de la JE Design se ofera sa te ajute bucurosi. Tunerul specializat in produsele construite de Grupul Volkswagen tocmai a lansat pachetul de tuning destinat Skodei Octavia RS230.

La nivel estetic, modelul cehilor primeste pleope pentru faruri, o bara fata redesenata, evacuare cu doua iesiri si un spoiler spate pozitionat discret deasupra lunetei. Aceste elemente pot fi comandate pentru 446 de euro, si vin finisate in nuanta Black Metallic. Pentru un cost suplimentar, tunerul sustine ca iti vopseste kit-ul de caroserie in culoarea masinii tale.

Skoda Octavia RS230 by JE DesignSkoda Octavia RS230 by JE Design

Acest pachet exterior este completat de un set de jante pe 20 de inch, imbracate in anvelope Continental SportContact, pentru care va trebui sa scoti din buzunar nu mai putin de 311 euro per bucata.

In ceea ce priveste detaliile tehnice, pentru o manevrabilitate sporita, Skoda Octavia RS230 beneficiaza de un set de arcuri sport, sau, de o suspensie completa KW, pentru care va trebui sa platesti 1,079 de euro.

Skoda Octavia RS230 by JE Design

Propulsorul de 2.0 litri TSI a primit la randul sau cateva imbunatatiri, astfel ca acum dezvolta 300 de cai putere si 430 Nm cuplu, suficient pentru ca masina sa accelereze de la 0 la 100 de km/h in 6.6 secunde, si sa aiba o viteza maxima de 258 de km/h.

Skoda Octavia RS230 by JE Design

Caracterul sportiv impus de cei de la JE Design este sustinut si de sistemul de evacuare sport din otel inoxidabil, care se activeaza sau dezactiveaza in functie de modul de rulare ales din sistemul central. Astfel, daca sunt selectate modurile Eco sau Normal, clapetele evacuarii raman inchise, iar in mod Sport, acestea se deschid pentru a asigura un sunet care ii va pune imediat zambetul pe fata celui de la volan.

Skoda Octavia RS230 by JE Design

Singura problema a acestui sistem de evacuare este pretul, avand in vedere ca nemtii de la JE Design ti-l vor monta doar pentru suma de 2.499 de euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Skoda Octavia RS230 by JE Design
mai multe