Nemtii au facut-o LATA: Noua masina are 360 CP pe puntea fata!

Nemtii au facut-o LATA: Noua masina are 360 CP pe puntea fata!
  • Cel mai nou proiect de la Oettinger are la baza compacta Golf GTI
  • Modelul companiei Volkswagen ofera acum o putere maxima de 360 CP
  • Exteriorul, interiorul si sasiul anunta la randul lor unele imbunatatiri
Distribuie pe Facebook

Potrivit primelor informatii oficiale, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in putin peste cinci secunde. De cealalta parte, viteza maxima este de aproape 275 km/h.

Are la baza cea mai recenta generatie a modelului Volkswagen Golf GTI, insa este cu aproximativ 80 de milimetri mai lata multumita extensiilor proeminente aplicate aripilor laterale. Modificari semnificative au fost operate, de altfel, si la nivelul spoilerelor fata / spate, un set de jante cu diametrul de 20 de inch completand pachetul exterior.

TCR Germany Street este numele acestui fabulos proiect de tuning, pe care compania Oettinger l-a echipat inclusiv cu o suspensie ajustabila, plus un sistem de franare cu discuri de 380 de milimetri pentru puntea fata. Impresionantul meniu continua cu scaunele de tip scoica de la nivelul interiorului, care ii confera automobilului german un aer racing.

Sub capota, propulsorul turbo de doi litri dezvolta acum o putere maxima de 360 CP, pe cand cuplul motor a crescut pana la 470 Nm. Suficient pentru ca timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h sa se apropie de pragul inferior al celor cinci secunde, iar valoarea din dreptul vitezei de top sa fie aproximativ 275 de kilometri pe ora.

Potrivit oficialilor companiei Oettinger, noul proiect TCR Germany Street este disponibil la vanzare atat ca pachet de tuning, cat si ca automobil complet. Clientii care opteaza pentru ultima varianta vor avea parte si de o surpriza speciala, in sensul ca vor experimenta pe propria piele o cursa intr-una dintre competitiile TCR Germany, TCR Middle East sau TCR Asia.

Distribuie pe Facebook
mai multe