Nemtii au publicat acum primele imagini oficiale. Noua masina are motor diesel cu patru turbine si 4x4 in standard

Nemtii au publicat acum primele imagini oficiale. Noua masina are motor diesel cu patru turbine si 4x4 in standard
  • Nemtii au publicat acum primele imagini oficiale
  • Noua masina are motor diesel cu patru turbine si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.6 secunde.

Nemtii de la Alpina au publicat, la inceputul acestei zile, primele imagini oficiale ale noilor XD3 si XD4. Construite pe arhitectura modelelor BMW X3, respectiv X4, cele doua autoturisme impresioneaza in special prin sistemul de propulsie pe care l-au pregatit, evident.

Lista atractiilor principale culmineaza cu motorul diesel cu sase cilindri in linie si nu mai putin de patru turbine, proiectat pentru a livra rotilor de pe ambele punti circa 394 de cai putere. Plus 800 de Newton-Metri.

Alpina XD3 si XD4

Alpina XD3 si XD4

Alte vesti bune cuprind inclusiv o transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca unitatea de trei litri anterior mentionata are nevoie de 4.6 secunde pentru a rezolva problema acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Valoarea din dreptul vitezei maxime depaseste, in ambele cazuri, 265 de kilometri pe ora, pe cand consumul mediu de carburant al noilor XD3 si XD4 este de 7.2 litri la 100 de kilometri, potrivit nemtilor de la Alpina.

Primele exemplare vor ajunge pe strazi inainte ca anul 2021 sa devina istorie, cele doua autoturisme construite pe arhitectura modelelor BMW X3 si X4 fiind insotite de un pret de pornire de 85.900, respectiv 89.100 de euro. Plus o dotare standard extrem de bogata.

Daca mai era cumva nevoie de precizat, din peisaj nu lipsesc nici imbunatatirile de ordin estetic, spoilerele fata si spate subtil restilizate sau jantele din aliaj cu design multispita promitand sa atraga toate privirile.

Alpina XD3 si XD4

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Iunie 2021